LIVE!

Τζένιφερ Άνιστον: «Χρόνια πολλά αγάπη μου» - Η ανάρτηση του συντρόφου της για τα 57α γενέθλιά της

Τζένιφερ Άνιστον: «Χρόνια πολλά αγάπη μου» - Η ανάρτηση του συντρόφου της για τα 57α γενέθλιά της Facebook Twitter
Φωτ. Τζιμ Κέρτις και Τζένιφερ Άνιστον / Instagram
0

Μέσω μίας τρυφερής ανάρτησης στα social media, ο σύντροφος της Τζένιφερ Άνιστον θέλησε να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

Σήμερα η Τζένιφερ Άνιστον γιορτάζει τα 57α γενέθλιά της και ο σύντροφός της, Τζιμ Κέρτις, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες τους, τις οποίες συνόδευσε με μια ευχή.

«Χρόνια πολλά, αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε μία από τις δύο φωτογραφίες ανταλλάσσουν ένα φιλί.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν την ηθοποιό να παντρεύεται τον σύντροφό της.

Οι φήμες ξεκίνησαν αμέσως μετά τα γενέθλια του διάσημου υπνοθεραπευτή, όπου η Τζένιφερ Άνιστον δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοφιλής ηθοποιός συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία κρατώντας τον Τζιμ Κέρτις αγκαλιά και γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης «Χρόνια πολλά, αγάπη μου. Σε αγαπώ».

Στη φωτογραφία, η Τζένιφερ Άνιστον φορούσε στο αριστερό της χέρι ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, κάτι που ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει σενάρια περί αρραβώνα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του Radar Online, η Τζένιφερ Άνιστον φέρεται να έχει εξομολογηθεί σε άτομα του στενού της κύκλου, ότι ήδη συζητούν το ενδεχόμενο ενός γάμου.

It's Viral
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΪΛΙ ΜΠΙΜΠΕΡ ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ

It's Viral / Χέιλι Μπίμπερ: «Και ως διά μαγείας έμεινα έγκυος» - Η εξομολόγηση για το θέμα υγείας στην εγκυμοσύνη της

Το 29χρονο μοντέλο μίλησε ανοιχτά για ένα σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόωρη αποβολή
THE LIFO TEAM
ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ FBI ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΙ

It's Viral / ΗΠΑ: Ο διευθυντής του FBI στο επίκεντρο κριτικής μετά τους πανηγυρισμούς με τη εθνική χόκεϊ

Την ίδια ημέρα, πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας πυροβόλησαν και σκότωσαν ένοπλο άνδρα που είχε φτάσει με όχημα στο Μαρ-α-Λάγκο, την ιδιοκτησία του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM