Στη Μύκονο Ισραηλινοί με τη σημαία ανά χείρας πετούσαν σαμπάνια €30.000 στην πισίνα

Στη Μύκονο Ισραηλινοί με τη σημαία ανά χείρας πετούσαν σαμπάνια €30.000 στην πισίνα Facebook Twitter
0

Την ώρα που η κατάσταση στη Μέση Ανατολή χαρακτηρίζεται εύφλεκτη και η σύρραξη κινδυνεύει να γενικευθεί, φαίνεται πως κάποιοι εύποροι Ισραηλινοί δεν πτοούνται τόσο ώστε να αναβάλουν τις διακοπές τους.

Όπως κατέγραψε το mykonoslive.tv, μία παρέα Ισραηλινών που διασκέδαζε σε κλαμπ της Μυκόνου, συνδύασε το... πατριωτικό φρόνημα με τη σπατάλη και την έξαλλη διασκέδαση. Έτσι, κρατώντας τη σημαία του Ισραήλ στα χέρια, δεν δίστασαν να πετάξουν σαμπάνια αξίας 30.000 ευρώ στην πισίνα του κλαμπ όπου διασκέδαζαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πισίνα χύθηκαν δύο σαμπάνιες,  συλλεκτικής αξίας €30.000 η καθεμία, από έναν Ισραηλινό επιχειρηματία. Μάλιστα, δεν τις δοκίμασαν καν αλλά τις κατανάλωσαν για το γνωστό -στη Μύκονο- champagne shower, ενώ το ένα μπουκάλι το πέταξε στην πισίνα.

Με πληροφορίες από Mykonoslive.tv


 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΑΧΤΣΟΓΛΟΥ

It's Viral / Καλλιόπη Ταχτσόγλου: «Ο ρόλος της Μαρούσκας δεν μου έκλεισε πόρτες, αλλά μου ζητούσαν να κάνω τα ίδια πάλι»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ιδιαίτερα αγαπητό ρόλο της ελληνικής τηλεόρασης, που ενσάρκωσε η ίδια στη σειρά «Δύο Ξένοι», δηλώνοντας πως «θα το έκανε ξανά»
THE LIFO TEAM