Σταθακοπούλου: Δεν αγωνιώ αν έχω ρυτίδες ή αν πήρα κιλά

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου Facebook Twitter
0

Στη σημερινή εποχή, είναι λίγο αστείο να προσπαθεί κάποιος να κρύβει τα χρόνια του, δήλωσε η Πέγκυ Σταθακοπούλου- κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και στη LiFO- και τόνισε ότι θα έπρεπε να είναι χαρά κάθε χρόνος που προστίθεται.  

«Σήμερα πια είναι λίγο αστείο αν προσπαθείς να κρύβεις τα χρόνια σου. Πρώτον γιατί δεν κρύβονται- όλοι ξέρουμε- αλλά κυρίως γιατί φαντάζομαι ότι θα πρέπει να είναι κανείς χαρούμενος που κατάφερε να έχει άλλον έναν χρόνο», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» του Mega. 

«Ποιος είναι ο στόχος σε αυτή τη ζωή; Δεν είναι να μεγαλώνουμε και να ζήσουμε παραπάνω και παραπάνω; Επομένως, γιατί να μην είναι μεγάλη χαρά κάθε χρόνος που προστίθεται; Για μένα τουλάχιστον είναι», συμπλήρωσε. 

Η ηθοποιός δήλωσε ότι είναι 62 ετών και δεν έχει κανένα θέμα να μιλά για την ηλικία της. «Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω και ζω με αυτό το νούμερο μπροστά μου. Αισθάνομαι η Πέγκυ, η γυναίκα που προχωράει, μαθαίνει, χαζεύει, αγαπάει», εξήγησε. 

«Αποφεύγω να πω πόσο αισθάνομαι. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάμε το πρωί και είμαστε 108, υπάρχουν μέρες που ξυπνάμε και η ζωή είναι τόσο μπροστά μας με φως που νιώθουμε πάρα πολύ νέοι», δήλωσε ακόμη. 

Πολλές φορές, επεσήμανε η ηθοποιός, κάνουμε το λάθος να μην ακούμε το σώμα μας, το οποίο με διάφορους τρόπους μας δίνει τα σημάδια του. «Σημασία έχει πραγματικά πώς αισθάνεσαι και πώς ζεις. Τι επιλογές κάνεις καθώς ο χρόνος περνά», τόνισε. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε ότι δεν την απασχολεί το φαίνεσθαι, με την έννοια του πόσων χρονών δείχνει. «Με ενδιαφέρει να είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, να είμαι γοητευτική, να νιώθω γυναίκα, ανεξαρτήτως του πόσο περνάνε τα χρόνια», εξήγησε. «Δεν αγωνιώ αν έχω λίγες ρυτίδες παραπάνω ή αν πήρα κάποια κιλά», συμπλήρωσε. 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ