No.1

Σεργουλόπουλος: Δεν μπορείς να φανταστείς, κάθε φορά που μπορεί να μιλήσω, πόσα «ψόφα» υπάρχουν

Σεργουλόπουλος: Δεν μπορείς να φανταστείς, κάθε φορά που μπορεί να μιλήσω, πόσα «ψόφα» υπάρχουν Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Στη ρητορική μίσους και τον σοβαρό αντίκτυπο που μπορεί να έχει στους ανθρώπους αναφέρθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Αφορμή αποτέλεσε το τραγικό περιστατικό στην Αρμενία, όπου ένα γκέι ζευγάρι- ο Τιγκράν και ο Αρσέν- έβαλαν τέλος στη ζωή τους, πέφτοντας από γέφυρα. Οι γονείς τους δεν αποδέχονταν τη σχέση τους, ενώ το ζευγάρι φέρεται να είχε δεχθεί και απειλές. 

«Οποιαδήποτε δήλωση κάνουμε, οτιδήποτε λέμε, μπορεί να έχει ένα αντίκτυπο στον άλλον που δεν μπορεί να το αντέξει», υπογράμμισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, συζητώντας το θέμα αυτό με την συμπαρουσιάστριά του, Τζένη Μελιτά, στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». 

«Δεν μπορείς να φανταστείς κάθε φορά που μπορεί να μιλήσω ή να αναφερθώ στον εαυτό μου πόσα “ψόφα” υπάρχουν από κάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος οχυρώνομαι και δεν με απασχολεί, κανονικά... αλλά υπάρχουν παιδιά ή άνθρωποι που αν τους γράψεις “ψόφα”, μπορεί να ψοφήσουν κανονικά», συμπλήρωσε. 

«Έχω οχυρωθεί και το αντέχω τώρα. Γιατί, δεν έχουμε ματώσει στα νιάτα μας εμείς;», ανέφερε σε άλλο σημείο. 

«Θα ήθελα πραγματικά να δω τους γονείς αυτών των παιδιών που τους έδιωξαν από το σπίτι πώς αισθάνονται αυτή τη στιγμή που λείπουν για πάντα από το σπίτι», σημείωσε ακόμη, αναφερόμενος στην τραγική είδηση από την Αρμενία. 

It's Viral
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ FBI ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΙ

It's Viral / ΗΠΑ: Ο διευθυντής του FBI στο επίκεντρο κριτικής μετά τους πανηγυρισμούς με τη εθνική χόκεϊ

Την ίδια ημέρα, πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας πυροβόλησαν και σκότωσαν ένοπλο άνδρα που είχε φτάσει με όχημα στο Μαρ-α-Λάγκο, την ιδιοκτησία του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM