Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Σιχαίνομαι ανθρώπους που ακουμπούν παιδιά- Γιατί να βλέπω τη μούρη του στην τηλεόραση;

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Σιχαίνομαι ανθρώπους που ακουμπούν παιδιά- Γιατί να βλέπω τη μούρη του στην τηλεόραση; Facebook Twitter
0

Τη δυσαρέσκειά του για τη μεγάλη προβολή ειδήσεων για εγκλήματα με θύματα παιδιά εξέφρασε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Ο ηθοποιός, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ρωτήθηκε για τις υποθέσεις που συγκλονίζουν τη χώρα το τελευταίο διάστημα, με θύματα παιδιά, όπως εκείνη του Κολωνού, με την 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας. 

«Στα δικαστήρια... Αν θέλουμε να δημοσιοποιήσουμε τους ανθρώπους, τότε μπορεί να φτάσουμε στη βαρβαρότητα και να πούμε αυτός είναι, τον αφήνουμε στην πλατεία του Συντάγματος και δείτε εσείς τι θα κάνετε με τον συγκεκριμένο κύριο. Αλλά αυτό είναι αυτοδικία. Εκεί χάνουμε την έννοια του νόμου, τι είναι σωστό και τι όχι», είπε αρχικά ο ηθοποιός. 

«Όταν κάτι πάει στο δικαστήριο, οφείλει το δικαστήριο να το λύσει με τον τρόπο του. Το να είμαστε συνέχεια εμείς κοινωνοί του σκοταδιού και να βλέπω τη μούρη ενός ανθρώπου που έχει κάνει τέτοιο κακό στην τηλεόραση, εγώ δεν θέλω. Δεν θέλω», τόνισε. 

«Ανθρώπους που ακουμπούν παιδιά, σιχαίνομαι, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Ζώα, παιδάκια, ανθρώπους μεγάλης ηλικίας», συμπλήρωσε ο ηθοποιός. 

Ερωτηθείς για την αναπαραγωγή της είδησης, πρόσθεσε: «Δεν θέλω. Το κατάλαβα τη μία φορά. Κατάλαβα και ποιος είναι, κάθε μέρα δεν μπορώ να το δω το ίδιο, συγγνώμη, συγχωρέστε με. Γιατί να τον κάνω πρωταγωνιστή στη σκέψη μου τον τύπο αυτό; Γιατί; Και να μην κάνω κάτι που να εξελίξει την κοινωνία, τον πολιτισμό μου, τις βαφτιστήρες μου ανθρώπους που αγαπάω... Γιατί να μην δω τον σκύλο μου καλύτερα; Πρέπει να δω αυτή την αηδία, τον άνθρωπο αυτό;».   

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ