ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια άσκηση δραπέτευσης ζέβρας σε ιαπωνικό ζωολογικό κήπο

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια άσκηση δραπέτευσης ζέβρας σε ιαπωνικό ζωολογικό κήπο Facebook Twitter
1

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή άσκηση ετοιμότητας σε ζωολογικό κήπο του Τόκιο.

Το σενάριο προβλέπει τη δραπέτευση μίας ζέβρας και την προσπάθεια του προσωπικού να ακινητοποιήσει το άγριο ζώο.

Το ρόλο του ζώο αναλαμβάνει ο πιο νέος υπάλληλος του ζωολογικού κήπου, που αναγκάζεται να φορέσει ειδική στολή ζέβρας και στη συνέχεια να «παίξει» κυνηγητό με το υπόλοιπο προσωπικό.

Στην άσκηση συμμετέχουν και οι απλοί επισκέπτες, που καθοδηγούνται από τους υπευθύνους, ώστε να εκκενώσουν όσο το ταχύτερο δυνατόν το χώρο, προτού υπάρξει κάποιο ατύχημα.

 

It's Viral
1

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δάφνη Καραβοκύρη: Κατάλαβε on air ότι πιθανότατα έχουν βάλει κοριό στο αυτοκίνητό της

It's Viral / Δάφνη Καραβοκύρη: Κατάλαβε on air ότι πιθανότατα έχουν βάλει κοριό στο αυτοκίνητό της

«Μου στέλνει συνεχώς την τοποθεσία του αυτοκινήτου μου, με τις πινακίδες μου» είπε η δημοσιογράφος σε συζήτηση για το cyberstalking - Τι της απάντησε ειδικός για θέματα κυβερνοασφάλειας
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια