Παυλίνα Βουλγαράκη: Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεις

Παυλίνα Βουλγαράκη: Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεις Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα που βρίσκεται σε κακοποιητική σχέση «δεν κάθεται να φάει ξύλο», καθώς είναι κάτι που δεν το ελέγχει, τόνισε η Παυλίνα Βουλγαράκη

Καλεσμένη σε εκπομπή του Action 24, η Παυλίνα Βουλγαράκη αναφέρθηκε στην απόφασή της να μιλήσει δημοσίως για την κακοποιητική σχέση που έχει βιώσει

«Η αντίδραση ήταν μεγάλη, απλώς δεν εστίαζε εκεί που περίμενα. Εγώ στόχευα στην αφύπνιση, επειδή το έκανα και στο πλαίσιο ενός συνεδρίου, που το θέμα ήταν η σωματική κακοποίηση σε μία σχέση, την οποία την έζησα», σημείωσε αρχικά η τραγουδίστρια. 

«Στόχος μου ήταν να προσπαθήσω να εξηγήσω σε γυναίκες που βρίσκονται εκεί που είχα βρεθεί εγώ, κάποια σημάδια που να μπορούν είτε να τις ενεργοποιήσουν- ώστε να καταλάβουν ότι αυτό δεν είναι φυσιολογικό- είτε να καταλάβουν πως υπάρχουν τρόποι να φύγεις από μια τέτοια κατάσταση», εξήγησε η Παυλίνα Βουλγαράκη. 

«Δεν κάθεσαι να φας ξύλο, είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεις», τόνισε. «Είναι μια συνθήκη στην οποία μπορεί να μπεις έχοντας άγνοια και μετά δεν μπορείς να το ελέγξεις. Δεν έχει να κάνει με εσένα, αλλά με έναν άλλον άνθρωπο που παραβιάζει τα φυσικά σου όρια», επεσήμανε. 


Παυλίνα Βουλγαράκη: Οι κρίσεις πανικού λόγω της δημοσιότητας 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Παυλίνα Βουλγαράκη δήλωσε ότι δεν ήταν προετοιμασμένη με την απότομη έκθεση στη δημοσιότητα και αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που βίωσε. 

«Όταν ο προβολές έπεσε σε εμένα, άρχισα να δυσκολεύομαι πραγματικά, να παθαίνω κρίσεις πανικού. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα», εξομολογήθηκε. 

Αναγνώρισε ότι είναι ντροπαλή, αλλά σημείωσε ότι το θέμα των κρίσεων πανικού διαχωρίζεται από τη συστολή. «Είναι κάτι πολύ βαθύτερο. Υπάρχουν άνθρωποι που παθαίνουν κρίσεις πανικού και μπορεί να είναι πάρα πολύ εξωστρεφείς», επεσήμανε ακόμη η Παυλίνα Βουλγαράκη. 


-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ