Παντελής Τουτουντζής: Από παιδί ήθελα να γίνω μπαμπάς- Το φανταζόμουν πριν κοιμηθώ σχεδόν κάθε βράδυ

Παντελής Τουτουντζής: Από παιδί ήθελα να γίνω μπαμπάς- Το φανταζόμουν πριν κοιμηθώ σχεδόν κάθε βράδυ Facebook Twitter
Φωτ.: @pantelis_toutountzis/Instagram
0

Για την απόφασή του να γίνει πατέρας από νεαρή ηλικία μίλησε μεταξύ άλλων ο Παντελής Τουτουντζής στην εκπομπή «Μαμά –Δες» της ΕΡΤ.

«Αισθανόμουν από παιδί πως θέλω να γίνω μπαμπάς. Και ξέρεις ποιο είναι το περίεργο, ότι δεν θέλω να θυμάμαι πόσο τρόμο ένιωθα το πλαίσιο που ήθελα να περπατήσω τη ζωή μου, η επιλογή μου, δεν μου έδινε αυτό το δικαίωμα. Ακόμα και τότε που δεν είχα τίποτα να πιαστώ, το φανταζόμουν πριν κοιμηθώ σχεδόν κάθε βράδυ», είπε.

Και συνέχισε: «Να σου πω ένα παράδειγμα, πάω κάποια στιγμή πάω να κάνω ψυχοθεραπεία, πολύ νωρίς, και μου λέει η ψυχολόγος "πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου σε δέκα χρόνια;", μια άσκηση που κάνουν όλοι οι άνθρωποι όταν πηγαίνουν σε ψυχοθεραπεία. Και γράφω: "ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα, ως νησιώτης τέλος πάντων, με τον σύντροφο και τα παιδιά μου". Έπαθε η γυναίκα, μου λέει "μα αυτός έρχεται με κρίσεις πανικού και ονειρεύεται παιδιά και οικογένειες;". Εκεί είμαι, σε αυτό που έγραψα σε αυτό το χαρτί. Τα έκανα όλα αυτά που της έγραψα».

Όπως εξήγησε ο Παντελής Τουτουντζής στην συνέχεια, ήθελε με σιγουριά να ακούσει έναν άνθρωπο να του λέει, πως «τα ομόφυλα ζευγάρια βγάζουν το ίδιο ευτυχισμένα παιδιά όσο και τα ετερόφυλα».

« Ήθελα να το ακούσω, ήταν η ανάγκη μου. Όχι για να παραγκωνίσω την τελική ευθύνη που θα ήταν δική μου, όμως ήθελα να έχω παραδείγματα, στατιστικές, να τα έχω όλα και φτάσαμε όντως μέχρι Γαλλία για αυτή τη σιγουριά. Βέβαια όλοι οι φίλοι μου, να ξέρεις, μου είπαν μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό», καταλήγει.

Δείτε το βίντεο:

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ