Αρκετά χρόνια πίσω, όταν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ήταν ακόμη παρουσιαστές του πρωινού προγράμματος του Mega, ένας από τους μάλλον πολυσυζητημένους παίκτες του Master Chef είχε αναζητήσει την τύχη του στην εκπομπή τους και είχε υποστεί την... κριτική του παρουσιαστή. 

 

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανικολάου, τον Τζώρτζη του τωρινού διαγωνισμού μαγειρικής, που είχε εμφανιστεί στην εκπομπή "Proino mou", την εποχή που οι συντελεστές της είχαν τη φαεινή ιδέα να εντάξουν διαγωνιστική ενότητα για όσους ήθελαν να επιδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες.  

Εκεί, λοιπόν, ο Τζώρτζης -Γιώργος τότε, χωρίς μούσι και μερικά χρόνια νεότερος- είχε εμφανιστεί με σουφλέ ζυμαρικών, δηλώνοντας ότι βρίσκεται στο δεύτερο έτος της σχολής μαγειρικής που φοιτούσε.

 

Όπως φαίνεται κι από το βίντεο, ο διαγωνιζόμενος μετά βίας ολοκληρώνει τη φράση του, μετά βίας καταφέρνει να ψελλίσει τα συστατικά της συνταγής, καθώς οι παρουσιαστές τον διακόπτουν συνεχώς για όλους τους άσχετους λόγους. Σα να μη φτάνει αυτό,  κάποια στιγμή ο διαγωνιζόμενος έχει να αντιμετωπίσει και την κριτική του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος ακούγεται να λέει «τι είναι αυτό; Δεν είναι σουφλέ αυτό! Πίτσα με μακαρόνια είναι!».

 

Τέλος πάντων, δύσκολο πράγμα η τηλεόραση, αλλά ο Τζώρτζης ήθελε να επιμείνει...