Ο Νίκος Κοκλώνης στο Cash or Trash: Πούλησε φωτιστικά από τη συνάντηση Βίσση– Βανδή

Ο Νίκος Κοκλώνης στο Cash or Trash: Πούλησε φωτιστικά από τη συνάντηση Βίσση– Βανδή Facebook Twitter
0

Καλεσμένος στο εορταστικό «Cash or Trash» ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, που πούλησε αντικείμενα από την συνάντηση Βίσση– Βανδή για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο γνωστός παρουσιαστής έφερε για πλειστηριασμό δύο χρυσούς φοίνικες - φωτιστικά, που όπως είπε, ήταν μπροστά την ημέρα που η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν στο σπίτι του και αποκάλυψε πώς έφτασαν στα χέρια του από το Περού.

«Είχα πάει στο Περού με την ταξιδιωτική εκπομπή που έκανα και στο ξενοδοχείο που κοιμόμουν, δίπλα στο παλάτι του Αρχιεπισκόπου στη Λίμα, ήταν αυτά τα δύο φωτιστικά. Λέω: "τα θέλω". Πήρα στο ξενοδοχείο και τους είπα ότι θέλω να τα αγοράσω. Μου λένε "δεν τα πουλάμε, κύριε". Τους λέω: "σας παρακαλώ, είμαστε από την εκπομπή, θέλω να τα πάω στη μαμά μου στην Ελλάδα". Τέλος πάντων, μου τα έδωσαν. Ήταν μπροστά στη συνάντηση Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή στο σπίτι μου. Είναι γούρικα και συλλεκτικά», είπε.

Αν και η αρχική εκτίμηση από τον Θάνο Λούδο ήταν 1.200 ευρώ, ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να πουλήσει τα δυο φωτιστικά στην Ιόλη Χιωτίνη για 3.000 ευρώ, ενώ τα χρήματα θα διατεθούν, όπως ανέφερε ο ίδιος, για τη στήριξη του Συλλόγου Φλόγα.

Δείτε το βίντεο:

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ