Εμφάνιση με μήνυμα από τον Ιωάννη Μελισσανίδη και την Μελίνα Μακρή στη σκηνή του J2US όπου τραγούδησαν το Born This Way. 

 

Αφού ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης αφιέρωσε εμφάνισή του στα αγόρια που αυτοκτόνησαν στην Αρμενία.

 

Συγκεκριμένα ο Ιωάννης Μελισσανίδης μοιράστηκε με κοινό και κριτική επιτροπή πως «αφιερώνουμε αυτή την εμφάνιση στα παιδιά που πριν από ακριβώς έναν μήνα στην Αρμενία, δύο νέα αγόρια δεκαπέντε χρονών, αυτοκτόνησαν από την γέφυρα. Όπως και ο Τσαϊκόφσκι επίσημα πέθανε αλλά ουσιαστικά τον αυτοκτόνησαν γιατί άλλα ήθελε και κάτι άλλο αγαπούσε. Δημιούργησε το αριστούργημα, την "Λίμνη των κύκνων" και ο μαύρος και ο λευκός κύκνος είναι ετεροφυλόφιλα, ομοφυλόφιλα, αμφιφυλόφιλα ζώα. Μάλιστα, είναι μονογαμικά και είναι βαθιά στην πίστη προς το ταίρι τους».

 

 

 

 

«Όταν χάσουν το ταίρι τους, τα περισσότερα αυτοκτονούν. Δηλαδή πνίγονται από την μελαγχολία που έχουν και είναι συγκλονιστικό αυτό. Θέλαμε να περάσουμε αυτό το μήνυμα γιατί είμαστε όλοι μας μοναδικοί, είμαστε όλοι μας διαφορετικοί και για μένα δεν υπάρχει μειονότητα» συμπλήρωσε ο Ιωάννης Μελισσανίδης στο χθεσινό επεισόδιο του J2US.

 

 

Δείτε ακόμη ένα βίντεο από την χθεσινή εμφάνιση: