Τη χειρότερη στιγμή της ζωής του χαρακτήρισε ο Νίνο την επίθεση με πυροβολισμούς που είχε δεχθεί πριν από αρκετά χρόνια. 

 

«Η απάντηση είναι ναι, αυτή ήταν η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή, γιατί ήταν εντελώς εκτός σεναρίου», δήλωσε στο Cosmoradio 95,1, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για την επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον του αυτοκινήτου του, το 2007. 

 

«Δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια, αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν και μικρός, 26 ετών, όταν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ σκληρό», συμπλήρωσε. 

 

Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι έχει κάνει αναζήτηση στο Google με το όνομά του. «Έλεγε το Wikipedia ότι έχω πεθάνει πολλά χρόνια πριν και ότι είμαι από τη Σερβία, οπότε από τότε σταμάτησα», δήλωσε. 

 

Τέλος, ερωτηθείς εάν θα ήθελε να μετάσχει στη Eurovirion, απάντησε: «Έχω γράψει σίγουρα ένα τραγούδι που αν πάει στη Eurovision θα βγει πρώτο, έτσι πιστεύω. Το τραγούδι είναι πολύ δυνατό, με ξένο στίχο». Όσο για το αν θα ήθελε να το ερμηνεύσει ο ίδιος στον διαγωνισμό, είπε: «Αν έπρεπε να αποφασίσω σήμερα εάν θα πήγαινα στη Eurovision, θα σου έλεγα όχι».