«Μπαμπάκα μου, δεν θα σε φτάσω ποτέ»- Η ανάρτηση της Ναταλίας για τον Φρέντυ Γερμανό

«Μπαμπάκα μου, δεν θα σε φτάσω ποτέ»- Η ανάρτηση της Ναταλίας για τον Φρέντυ Γερμανό Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ναταλία Γερμανού με αφορμή τη συμπλήρωση 24 χρόνων από τον θάνατο του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού

Ο Φρέντυ Γερμανός «έφυγε» από τη ζωή στις 21 Μαΐου 1999. Μια ημέρα που «η χαρά και η λύπη συγκρούονται μέσα μου», έγραψε η Ναταλία Γερμανού. 

«Χτες ήταν γιορτή. Γιόρταζε ο Κωνσταντίνος, η Ελένη, γιόρταζε το My Number One (18 χρόνια από τη μαγική μας νίκη στο Κίεβο) είχαμε και εκλογές. 21 Μαΐου. Αυτή η μέρα! Που κάθε χρόνο η χαρά και η λύπη συγκρούονται μέσα μου σαν να σταμάτησε ο χρόνος», έγραψε η παρουσιάστρια και στιχουργός στην ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα στο Instagram. 

«Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος και- ναι, αναντικατάστατος, όμως να ξέρεις είσαι η πυξίδα μου και θα σαι για πάντα», συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού. 

Η παρουσιάστρια συνόδευσε την ανάρτησή της με πλάνα από συνεντεύξεις του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού και εξώφυλλα των βιβλίων που έγραψε. 


 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

It's Viral / Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

«Ακόμη δεν είναι το πιο ασφαλές μέρος να βρίσκομαι, το κεφάλι μου, αλλά ό,τι κι αν γίνει δεν πιάνω ούτε ποτό ούτε ναρκωτικό» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση
LIFO NEWSROOM