Μητσοτάκης: Δέχθηκε ερώτηση από το «Ράδιο Καψούρα», για τον Άγιο Βαλεντίνο- Η απάντησή του

Κυριακος Μητσοτακης Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Μια ερώτηση «προσαρμοσμένη» στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 

«Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, εκπροσωπώντας το Ράδιο Καψούρα της Πτολεμαΐδας, θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο καψούρης είστε εσείς;», ήταν η ερώτηση που έκανε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένας από τους μετέχοντες στη συνέντευξη Τύπου. 

«Επιτέλους, μια ερώτηση που ταιριάζει στο κλίμα των ημερών», απάντησε αρχικά, γελώντας, ο πρωθυπουργός. 

«Συνοδεύομαι από την σύζυγό μου, την οποία κάλεσα να περάσει την ημέρα των ερωτευμένων μαζί μου, στη δυτική Μακεδονία, μια περιφέρεια που αγαπώ ιδιαίτερα, οπότε νομίζω ότι από αυτά μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης. 

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους και σημείωσε: «Να πω βέβαια κι εγώ το κλισέ, ότι οι ερωτευμένοι δεν γιορτάζουν μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλιώς δεν θα υπήρχε Ράδιο Καψούρα, θα κάνατε εκπομπή μια φορά τον χρόνο». 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάρθα Φριντζήλα: «Δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω στο τηλέφωνο και να νιώθω άσχημα εάν δεν το κάνω»

It's Viral / Μάρθα Φριντζήλα: «Δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω στο τηλέφωνο και να νιώθω άσχημα εάν δεν το κάνω»

«Το ότι δεν είμαι διαθέσιμη όλες τις ώρες για όλους, είναι κάτι που το ανακάλυψα αρκετά μεγάλη και τώρα, που πια το κάνω χωρίς ενοχή, αισθάνομαι ότι έπρεπε να το είχα ξεκινήσει λίγο νωρίτερα», ανέφερε σε συνέντευξή της
THE LIFO TEAM