ΒΑΣΕΙΣ 2024

Μία γυναίκα μοιράζεται το σπίτι της με μία τεράστια αράχνη - «Τη λένε Σαρλότ»

Μία γυναίκα μοιράζεται το σπίτι της με μία τεράστια αράχνη - «Τη λένε Σαρλότ» Facebook Twitter
0

Μία γυναίκα στην Αυστραλία φιλοξενεί στο σπίτι της έναν μάλλον απρόσκλητο επισκέπτη, μία τεράστια αράχνη, το όνομα της οποίας είναι Σαρλότ. 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο γιός της Ανέτ Γκρέι, Τζέικ, η Σαρλότ ανήκει σε ένα είδος αράχνης που παρά το μέγεθός του είναι σχετικά φιλικό. Οι αράχνες αυτές «όταν δεν ενοχλούνται» δεν αποτελούν κίνδυνο για τους ανθρώπους. Και αυτή είναι η τακτική που υιοθετεί η μητέρα του για την αράχνη που αποφάσισε να μείνει στο σπίτι της: «άσε την να υπάρχει». 

«Την βλέπουμε να μεγαλώνει τον τελευταίο χρόνο, λίγο έως πολύ», ανέφερε ο Τζέικ στο The Dodo. «Δεν μας ενόχλησε ποτέ. Κινείται στο σπίτι, έρχεται στο δωμάτιό μου, τρώει όλα τα ζωύφια», αναφέρει προσθέτοντας πως η Σαρλότ είναι περίπου 15 εκατοστά. «Νομίζω πως μεγαλώνει», αναφέρει η Ανέτ.  

H αράχνη έχει διχάσει το περιβάλλον τους και κάποιοι λένε πως πρέπει να μπει φωτιά στο σπίτι για να απαλλαγούν από αυτήν. Αλλά η Ανέτ είναι φιλική ακόμα και με τις αράχνες που εισβάλουν σπίτι της. «Δεν τις σκοτώνω», αναφέρει. «Η Σαρλότ είναι άκακη.»

Με πληροφορίες από The Dodo 

It's Viral
0

ΒΑΣΕΙΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ