Μια γυναίκα ανακοινώνει στον σύζυγό της ότι έμεινε έγκυος (ενώ είχε χάσει κάθε ελπίδα)

Μια γυναίκα ανακοινώνει στον σύζυγό της ότι έμεινε έγκυος (ενώ είχε χάσει κάθε ελπίδα) Facebook Twitter
2

H ανακοίνωση μιας εγκυμοσύνης από τη γυναίκα στον άνδρα, είναι σχεδόν πάντα ένα ευχάριστο και ίσως συγκινητικό γεγονός.

Σύμφωνα με την περιγραφή στο YouTube, η γυναίκα στο βίντεο είχε ήδη είχε τέσσερις αποβολές, ενώ γέννησε και ένα νεκρό βρέφος. Για τους σοβαρούς αυτούς λόγους το ζευγάρι είχε χάσει κάθε ελπίδα ότι θα μπορούσε να αποκτήσει παιδί.

Στο βίντεο, η έγκυος γυναίκα λέει στον σύζυγό της να ανοίξει τον φούρνο, στον οποίο έχει τσουρέκια (buns) . Το «Buns in the Oven» είναι εβδομαδιαίο πρόγραμμα για έγκυες γυναίκες, οπότε ο άνδρας αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Όπως αποκαλύπτει η γυναίκα, η εγκυμοσύνη είναι στον πέμπτο μήνα της.

Και η αντίδραση του συζύγου της...



2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROVISION 2026 AKYLAS

It's Viral / Μικρούτσικος για Eurovision 2026: «Αν χάσουμε την πρώτη θέση θεωρώ υπεύθυνο τον Φωκά Ευαγγελινό»

Αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στον Φωκά Ευαγγελινό, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό επαγγελματία ωστόσο, παρά τον θαυμασμό του δήλωσε πως αυτή τη φορά έχει ενστάσεις για τη συνολική σκηνοθετική προσέγγιση
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια