Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε ότι μετάνιωσε για το πόσο μίλησε για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί, δηλώνοντας ότι μετά την «έπνιγε» και την πίεζε το γεγονός ότι δεχόταν συνεχώς ερωτήσεις για αυτό το θέμα.  

 

«Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στη διαδικασία και στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Κάπου έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού μετά και δεν ήθελα να λέω συνέχεια», δήλωσε η παρουσιάστρια, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega. 

 

«Με “έπνιγε” όλο αυτό, με πίεζε. Και με πίεζε στη φάση που έκανα την προσπάθεια. Μου γύρισε μπούμερανγκ», συμπλήρωσε. «Θα έπρεπε να έχω πει τη δοκιμασία μου, την προσπάθειά μου, για να κοιτάξω στα μάτια τις γυναίκες που το έχουν περάσει ή το περνούν, για να πω “πάμε κορίτσια, θα τα καταφέρουμε”», σημείωσε. 

 

«Από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε αυτή η ερώτηση. Μετά σταμάτησα να το λέω», κατέληξε αναφερόμενη σε αυτό το θέμα.  

 

Στην ίδια συνέντευξη δήλωσε ότι δεν δέχθηκε ποτέ πρόταση γάμου από τον σύζυγό της. «Ο Αντώνης ήταν δύσκολος στην ιδέα του γάμου. Κάποια στιγμή του λέω: “να πάω στην εκκλησία να ορίσω μια ημερομηνία; Και μου λες”», περιέγραψε. Τελικά, συμπλήρωσε, οι δυο τους πήγαν μαζί και έκλεισαν την ημερομηνία του γάμου και δεν υπήρξε πρόταση.