«Λυδία, θα με παντρευτείς;»

«Λυδία, θα με παντρευτείς;» Facebook Twitter
3

Με μια ανάρτηση στο δρομολόγιο του λεωφορείου που εκείνη χρησιμοποιούσε για να πηγαίνει καθημερινά στη δουλειά της, επέλεξε ο 35χρονος Alexandre Martineau να κάνει με πρωτότυπο τρόπο πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Λυδία.

Η Lydie Le Bras δεν είχε στις 8:50 το πρωί της Πέμπτης την παραμικρή ιδέα για την ευχάριστη αναστάτωση που θα ερχόταν στη ζωή της. Άρχισε να υποψιάζεται κάτι, όταν διάβασε τη φράση «Λυδία, θα με παντρευτείς;» στην οθόνη ενδείξεων του λεωφορείου, στην οποία συνήθως αναγράφεται το δρομολόγιο. «Εγώ είμαι η Λυδία», αναφώνησε η νεαρή την ώρα της επιβίβασης ενώ η συνέχεια ήταν ανάλογη αφού ο Alexandre είχε ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια.

Η επόμενη κίνηση ήταν να γονατίσει μπροστά της, δίπλα στο κάθισμα του οδηγού και να της προσφέρει το δαχτυλίδι μαζί με τη φράση «θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο».

Η Λυδία μουρμούρισε έκπληκτη «ναι» και το κοινό χειροκρότησε για την αίσια κατάληξη.

Όπως είπε μετά ο 35χρονος, ετοίμαζε αρκετό καιρό αυτή την έκπληξη. Δεδομένου ότι παίρνει συχνά το λεωφορείο διερωτήθηκε αν θα μπορούσε να αλλάξει η ένδειξη με τον προορισμό. Έστειλε μέιλ στην εταιρία και εκείνη λόγω του πρωτότυπου του αιτήματος και του ότι κάτι τέτοιο θα έδινε θετική εικόνα στο κοινό και θα βοηθούσε να σπάσει η ρουτίνα των επιβατών, είπε αμέσως το «ναι».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια