Ένα γύρισμα για τους «Απαράδεκτους», κατά το οποίο κόντεψε να «σκάσει» από τα σουβλάκια που έφαγε, θυμήθηκε η Ρένια Λουιζίδου

 

Η σειρά αυτή γυριζόταν σε τέτοιο κλίμα και συνθήκες που κάθε επεισόδιο «ήταν από μία κουλαμάρα», είπε αρχικά γελώντας η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Stories». 

 

«Θυμάμαι το επεισόδιο με την ποιήτρια, που ήταν η Βάνα Παρθενιάδου, και μας διάβαζε ποιήματα κι έπρεπε εμείς να κάνουμε τους αναίσθητους που ήμασταν και να τρώμε με τα χέρια σουβλάκια. Δεν ήξερα ότι πρέπει να φυλαχτώ, οπότε με τον Βλάσση πεινούσαμε και πήγαμε και φάγαμε πριν», είπε αρχικά. 

 

«Ξεκινάμε μετά το γύρισμα και μας πιάνουν καμιά εικοσαριά φορές τα γέλια. Και σταματάμε και ξαναπάμε από την αρχή, με αποτέλεσμα να φάμε καμιά εικοσαριά φορές με βουλιμία σουβλάκια και να καταλήξει σε εμετό αυτό το πράγμα. Έλεγα θα πεθάνω τρώγοντας σουβλάκια», περιέγραψε. 

 

«Δεν ήξερα ότι δεν το κάνεις ποτέ αυτό. Όταν έχεις σκηνή φαγητού, δεν τρως ποτέ από πριν, γιατί δεν ξέρεις πόσες φορές θα γίνει και πόσες φορές θα χρειαστεί να το ξαναγυρίσεις. Εγώ πρέπει να έφαγα γύρω στα 50 σουβλάκια εκείνη τη μέρα», συμπλήρωσε η Ρένια Λουιζίδου.