Λένα Δροσάκη: Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη- Κινδυνέψαμε και οι δύο

Η Λένα Δροσάκη με τον γιο της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Για την δύσκολη εγκυμοσύνη της, αλλά και το πώς ανακοίνωσε στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη το ευχάριστο νέο, μίλησε η Λένα Δροσάκη

«Eίχα μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, στην αρχή η αγωνία μου ήταν να επιβιώσουμε και οι δύο. Κινδυνέψαμε και οι δύο. Γέννησα στον 8ο μήνα», εξήγησε η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. 

Όταν διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος, εξήγησε, ξαφνιάστηκε, αλλά ένιωσε μόνο χαρά. «Δεν είχε έρθει ακόμα αυτή η αγωνία του τι θα κάνω, είχε έρθει η αγωνία του πώς θα το πω, πώς θα το ανακοινώσω στον Αλέξανδρο, είχε πλάκα», ανέφερε. 

«Είχε ένα κουτάκι ο Αλέξανδρος, που έβαζε τα χαρτιά της εφορίας, ωραίο κουτάκι, χριστουγεννιάτικο. Βγάζω τα χαρτιά και βάζω μέσα το τεστ. Το φέρνω στο τραπέζι και του λέω “θέλω να σου δώσω το δώρο σου”. Με ρωτάει: “τι έκανες, πλήρωσες την εφορία;”. Το άνοιξε, έμεινε ένα δευτερόλεπτο να το κοιτάει και ούρλιαζε μετά, με φιλούσε, φιλούσε την κοιλιά μου, είχε πέσει κάτω. Ήταν ωραία, ήταν και Χριστούγεννα», περιέγραψε η ηθοποιός. 

«Ένιωσα τεράστιο θυμό» 

Η Λένα Δροσάκη μίλησε και για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και εξομολογήθηκε πως ένιωσε τεράστιο θυμό μετά την κατάθεσή της

«Ανακατεύτηκαν πάρα πολλά συναισθήματα. Έχουν έρθει κι άλλα στην επιφάνεια, που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Ένας τεράστιος θυμός…», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό τον θυμό και πως ελπίζει να «φανεί η αλήθεια» σε αυτή τη δίκη. 

«Θέλω κάτι να αλλάξει, για αυτό βρίσκομαι σε αυτή τη θέση που δεν είναι ευχάριστη. Θέλω να μπορούμε να πηγαίνουμε στη δουλειά μας και αν μη τι άλλο να είμαστε ήρεμοι. Εντάσεις προφανώς θα υπάρχουν στη δουλειά… ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας ποια είναι τα όρια, πότε φλερτάρω, πότε σου φωνάζω, πότε είναι προσωπικό, πότε σε μειώνω, πότε σε απειλώ», δήλωσε η ηθοποιός. 

«Θα νιώσω ότι κλείνει όταν δω ότι συμβαίνει κάτι, ότι αλλάζει γενικότερα κάτι, ότι δεν έμεινε σε εμένα και τα κορίτσια και στην προσωπική μας ιστορία. Να πάει λίγο παραπέρα, να δούμε σαν κοινωνία πού είναι το πρόβλημα», επεσήμανε η Λένα Δροσάκη. 

Τέλος, ρωτήθηκε εάν αντιμετώπισε προβλήματα με συνεργασίες, όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτή η υπόθεση. «Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά και να είχε, για καλό θα ήταν. Αν κάποιος δεν με πήρε στη δουλειά του για αυτό τον λόγο, καλύτερα για μένα και για εκείνον», απάντησε.  

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ