Λάμπρος Φισφής: Στο μαιευτήριο ο γιατρός έσκασε με φραπέ- Έτσι το κάνω κι εγώ

Λάμπρος Φισφής: Στο μαιευτήριο ο γιατρός έσκασε με φραπέ- Έτσι το κάνω κι εγώ Facebook Twitter
Φωτ.: @lambrosfisfis/Instagram
0

Για τον αστείο ερχομό του πρώτου παιδιού του μίλησε ο Λάμπρος Φισφής στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ.

Ο γνωστός stand up comedian σημείωσε μεταξύ άλλων πως η εμπειρία της γέννας είναι ιδιαίτερα, αλλά πρόσθεσε πως δεν είμαστε σωστά προετοιμασμένοι. 

«Δηλαδή υπάρχει μια προετοιμασία που γίνεται από τις ταινίες του Hollywood, "έσπασαν τα νερά", τσάντα, τρέχουμε και στη διαδρομή δίνουμε ένα φιλί και λέμε σ’ αγαπώ. Μπαίνεις στο μαιευτήριο, σπρώξε και να ‘το. Ένα σενάριο το οποίο δεν παίζει», είπε χαρακτηριστικά.

«Δηλαδή σε εμάς ήταν "έσπασαν τα νερά", πήραμε την τσάντα, τρέξαμε, σταματήσαμε στον δρόμο, "σε μισώ" μου είπε η σύζυγος μου, πήγαμε στο νοσοκομείο, ήρθε ο γιατρός και μας λέει "καλά από τώρα ήρθατε; Έχουμε δρόμο ακόμα". Και πήγε δεκαπέντε ώρες μετά η γέννα. Ο γιατρός έρχεται πέντε δευτερόλεπτα πριν γεννήσει η γυναίκα, τελευταία στιγμή με διαστολή 9,5 εκατοστά όταν η γυναίκα γεννάει στα 10 εκατοστά διαστολή», σημείωσε.

«Και ο γιατρός σκάει, παιδιά, με φραπέ και μπαίνει μέσα. Λέει, "τι γίνεται; Πως πάει εδώ πέρα;", κάθεται, ανοίγει τα χέρια για να τον ντύσουν, κλείνει το παραβάν, λέει "σπρώξε, σπρώξε" και έτοιμο. Αυτή ήταν η δουλειά του γιατρού. Ναι, έτσι το κάνω και εγώ εντάξει», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ