Κλέλια Ανδριολάτου: Το πραγματικό της όνομα και τι σημαίνει

Η Κλέλια Ανδριολάτου στο Maestro Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό OK! η Κλέλια Ανδριολάτου, μιλώντας για τη ζωή της και την σειρά Maestro.

Στο αφιέρωμα του περιοδικού για την ηθοποιό αποκαλύπτεται κάτι που αρκετοί δεν γνωρίζουν για εκείνη. Το όνομα της Κλέλιας προέρχεται από το Κλεάνθη, που σημαίνει δοξασμένο άνθος, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Οι γονείς της Κλέλιας Ανδριολάτου θέλησαν να της δώσουν το όνομα της ηρωίδας του Γρηγόριου Ξενόπουλου από το βιβλίο «Αναδυομένη».

Η Κλέλια Ανδριολάτου, κατά τη συνέντευξη, θυμήθηκε την εφηβεία της και τις επαναστάσεις που έκανε.

«Η εφηβεία μου είχε φουλ επαναστάσεις. Ο μπαμπάς μου με έλεγε για πλάκα «η κόρη μου η σοσιαλίστρια». Είμαι ένας άνθρωπος που πηγαίνω κόντρα σε πολλά. Αυτό ευτυχώς το έχω μετουσιώσει πια σε πιο δημιουργικά πράγματα. Αλλά όταν ένας έφηβος με τσίτα ενέργεια έχει και νεύρα, τότε γίνεται επανάσταση. Έβγαινα από πολύ μικρή ηλικία, πήγαινα παντού, ακόμα και με τους γονείς μου, πήγαινα πάντα μαζί τους. Είχα χαλάσει και την εφηβεία της αδελφής μου γιατί ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί της, αυτοκόλλητη. Ήθελε να βγει με τους φίλους της και πήγαινα κι εγώ. Γενικά έκανα αυτό που ήθελα», ανέφερε.

Ερωτηθείσα για το εάν υπήρχαν όρια, η πρωταγωνίστρια του Maestro απάντησε: «Οι γονείς μου ποτέ δεν μου φώναξαν ή δεν μου έβαλαν τιμωρία. Είναι ελεύθεροι άνθρωποι, μου είχαν εμπιστοσύνη, ακόμη και τώρα που ζω μόνη. Αλλά και εγώ δεν τους έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση και δεν έκανα πράγματα που θα κλόνιζαν την εμπιστοσύνη τους. Σε ποιον από τους δύο έχεις αδυναμία; Και στους δύο. Ο πατέρας μου με φρόντιζε, μου ετοίμαζε το πρωινό, με πήγαινε στο σχολικό. Θυμάμαι ότι είχαμε ένα παιχνίδι που παίζαμε περιμένοντας στη στάση του λεωφορείου: παρατηρούσαμε τα μπουμπουκάκια των λουλουδιών και λέγαμε «αυτό είναι δικό μου». Και τώρα, επειδή το γραφείο του είναι κοντά στη στάση, όταν περνάει από εκεί, μου στέλνει φωτογραφίες με λουλούδια και μου λέει “αυτό είναι δικό μου”».

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ