Καίτη Γαρμπή: Σχολίασε τη διαφορά ηλικίας με τον Διονύση Σχοινά- Με ατάκα από Κωνσταντάρα

Καίτη Γαρμπή: Σχολίασε τη διαφορά ηλικίας με τον Διονύση Σχοινά- Με ατάκα από Κωνσταντάρα Facebook Twitter
Φωτ.: @kaitigarbi/Instagram
0

Με μια ατάκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα απάντησε η Καίτη Γαρμπή για την ηλικιακή διαφορά που έχει με τον Διονύση Γαρμπή.

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο, όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν υφίσταται ηλικιακό bullying για την σχέση τους, με αφορμή μια δήλωση του Διονύση Σχοινά πως «η διαφορά ηλικίας εμένα μου έκανε καλό και ωρίμασα περισσότερο, με ανέβασε επίπεδο που είχα μια γυναίκα πιο ώριμη δίπλα μου που στεκόταν γερά στα πόδια της».

«Ε, όχι και ηλικιακό bullying», απάντησε γελώντας η Καίτη Γαρμπή.

Και συνέχισε: « Όπως έλεγε και ο υπέρτατος Λάμπρος Κωνσταντάρας στα Χτυποκάρδια στο θρανίο –παρεμπιπτόντως είμαι τρελή φαν των παλιών ελληνικών ταινιών– οι πιο ευτυχισμένοι γάμοι είναι αυτοί που ο άντρας έχει μια καλή διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα γιατί όση διαφορά και να έχουν, με τον καιρό γίνονται συνομήλικοι. Βολική θεωρία, δεν νομίζεις;».

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM