Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της η Καίτη Γαρμπή για τον Γιάννη Φλωρινιώτη και τη συνεργασία τους, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ερμηνεία της Μπέσσυς Αργυράκη με τον Τόλη στο νέο επεισόδιο του Just The 2 of Us. 

 

Οι δύο τους ερμήνευσαν το τραγούδι «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα» ξεσηκώνοντας το κοινό. 


«Πόσο συγκινούμαι που ακούω αυτό το τραγούδι. Στην κανονική του εκτέλεση κάνουμε φωνητικά με την αδερφή μου. Μιλάμε για τον πιο εκκεντρικό τραγουδιστή της Ελλάδας με εντυπωσιακά και πρωτοποριακά σόου. Ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Εγώ τον Γιάννη τον λατρεύω, τον θαυμάζω.

 

Θυμάμαι το '79-'80 που ήμασταν με την αδερφή μου στην 'Αθηναία', εμείς δεν ήμασταν το μπαλέτο του Φλωρινιώτη όπως γραφόταν - ήμασταν οι βασικές του τραγουδίστριες. Θυμάμαι το '78-'80 περίπου που ήμασταν στην 'Νέα Αθηναία' είδα τόσο διάσημο κόσμο μαζεμένο όσο δεν έχω δει στη ζωή μου. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μάνος Χατζιδάκις, ο οποίος τον θαύμασε, τον χειροκρότησε. Ήταν σπουδαίος καλλιτέχνης ο Γιάννης, ήταν συγκλονιστικός».

 

«Τότε ήταν συγκλονιστικός. Άλλαζε πουκάμισα ανά τρία λεπτά και πηγαίναμε και του στύβαμε με τη Λιάνα τα πουκάμισά του για να στεγνώσουν» αποκάλυψε η ίδια.