ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ίαν Στρατής: Ήμουν μέσα στον τοκετό, δεν γινόταν να το χάσω αυτό

Ο Ίαν Στρατής με την Μαίρη Συνατσάκη Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Ίαν Στρατής παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια τα όσα αισθάνεται μετά τη γέννηση της κόρης του, που έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη

Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι ήταν δίπλα στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια του τοκετού. «Ήθελα να το ζήσω, δεν γινόταν να το χάσω. Το ζεις μια φορά αυτό, δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας», είπε στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη γέννηση του μωρού. 

«Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια. Είναι τόσο μοναδικό το συναίσθημα, που πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω, οπότε θα με συγχωρέσετε», συμπλήρωσε ο Ίαν Στρατής. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι», ανέφερε ακόμη. 

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, είπε χαμογελώντας: «Ήμουν πιο πολύ γονιός με τα γατιά μας, οπότε τα έπαιρνα σαν γονιός και τα κράταγα όπως τα μωρά και τώρα ξέρω ακριβώς τι να κάνω». 

It's Viral
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δάφνη Καραβοκύρη: Κατάλαβε on air ότι πιθανότατα έχουν βάλει κοριό στο αυτοκίνητό της

It's Viral / Δάφνη Καραβοκύρη: Κατάλαβε on air ότι πιθανότατα έχουν βάλει κοριό στο αυτοκίνητό της

«Μου στέλνει συνεχώς την τοποθεσία του αυτοκινήτου μου, με τις πινακίδες μου» είπε η δημοσιογράφος σε συζήτηση για το cyberstalking - Τι της απάντησε ειδικός για θέματα κυβερνοασφάλειας
THE LIFO TEAM