Η Kim Kardashian ποστάρει ολόγυμνη selfie και λέει πως δεν έχει τι να φορέσει

 

"Όταν δεν έχεις τι να φορέσεις..." έγραψε πριν από λίγο η Kim Kardashian στην πρώτη της φωτογραφία στο instagram, μετά από δύο μέρες. Η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο παράξενο που για 48 ώρες είχε εξαφανιστεί από τα social media γιατί γενικά οι φωτογραφίες της είναι απανωτές και μας ενημερώνει για όλα όσα κάνει.

 

Η αλήθεια είναι πως από την Κιμ δεν έχει μείνει κάτι που να μην έχουμε δει, οπότε αυτή η φωτογραφία δεν είναι και πολύ αποκαλυπτική. Επίσης πρέπει να είναι μερικών εβδομάδων μια και η τελευταία φορά που ήταν ξανθιά, ήταν στο event του Kanye στη Νέα Υόρκη. Οπότε απλά μας ρίχνει στοκ στα μούτρα και δεν είναι σημερινή φωτό  τύπου "Συμβαίνει τώρα στο μπάνιο μου"!

 

Πάντως ή ίδια δεν τόλμησε να μην λογοκρίνει την εικόνα και να κοντράρει το instagram με ένα  freethenipple όπως έχουν κάνει πολλές διάσημες με αποτέλεσμα να δέχονται αποβολές και  κατέβασμα φωτογραφιών.

 

Ωστόσο όλα τα σχόλια επικεντρώνονται στο πώς δείχνει η μέση της σε σχέση με τα τη διάσημη περιφέρεια των οπισθίων της και όλοι ψάχνουν το σημάδι που θα αποκαλύψει το photoshop...

 

Η Kim Kardashian ποστάρει ολόγυμνη selfie και λέει πως δεν έχει τι να φορέσει