Ένας επιβάτης αεροπλάνου απομακρύνθηκε από την ασφάλεια αφού απαίτησε σε έξαλλη κατάσταση ένα μπουκάλι νερό από μέλος του πληρώματος όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε.

 

Σε βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να φωνάζει σε αεροσυνοδό, ενώ ζητάει νερό λίγο μετά την προσγείωση της πτήσης SQ711 στο αεροδρόμιο Τσάνγκι της Σιγκαπούρης.

 

Ο ταξιδιώτης ακούγεται να κοροϊδεύει την προφορά του αεροσυνοδού ασιατικής καταγωγής μιμούμενος τις απαντήσεις του.

 

Ο επιβάτης ισχυρίστηκε ότι ζητούσε νερό για δύο ώρες πριν του δώσουν ένα ποτό. «Νομίζεις πραγματικά ότι θα σε ακούσω, σωστά; Γιατί δεν μου φέρνεις νερό, γα@@@@νε ηλίθιε. Φέρε μου νερό».

 

«Αντε γα@@@ου, γιατί θα σε σπρώξω κάτω. Φέρε λίγο νερό. Ζητάω νερό εδώ και δύο ώρες, εσύ τους υπερασπίζεσαι. Μετά από δύο ώρες παίρνω νερό, ουάου».

 

Αφού ήπιε μια γουλιά, ο επιβάτης βγήκε από το αεροπλάνο συνοδεία της ασφάλειας.

 

Το άτομο που βιντεοσκόπησε το ξέσπασμα δήλωσε: «Αυτός ο τρελός επιβάτης απείλησε να σπρώξει το πλήρωμα της Singapore Airlines αν δεν του έδινε νερό. Η πινακίδα με τη ζώνη ασφαλείας ήταν ακόμα αναμμένη και υποτίθεται ότι έπρεπε να καθίσει. Σπατάλησε το χρόνο όλων των επιβατών, ενώ το προσωπικό εδάφους και η ασφάλεια τον έβγαλαν από το αεροπλάνο».

 

Εκπρόσωπος της Singapore Airlines δήλωσε ότι ο άνδρας «συμπεριφερόταν με απείθαρχο τρόπο κατά τη διάρκεια του γεύματος».

 

Η εταιρεία δήλωσε: «Μετά τα πολλαπλά αιτήματά του για αλκοόλ, το πλήρωμα καμπίνας μας αξιολόγησε την κατάσταση και αρνήθηκε ευγενικά να του σερβίρει αλκοόλ για να διασφαλίσει την ασφάλεια των άλλων πελατών που επέβαιναν στην πτήση».

 

Με πληροφορίες DailyMail