Φάνης Μουρατίδης: «Αν το παιδί μου μού πει ότι είναι ομοφυλόφιλος, δεν θα βάλω το δάχτυλό μου για να λερώσω αυτή την προσωπικότητα»

Φάνης Μουρατίδης: «Αν το παιδί μου, μού πει ότι είναι ομοφυλόφιλος, δεν θα βάλω το δάχτυλό μου για να λερώσω αυτή την προσωπικότητα» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο Φάνης Μουρατίδης με αφορμή τον ρόλο του στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» μίλησε για την ομοφυλοφυλία.

Στην σειρά ο ηθοποιός υποδύεται τον πατέρα ενός ομοφυλόφιλου αγοριού που όταν μαθαίνει για τη σεξουαλική ταυτότητα του παιδιού του αντιδρά με πολύ άσχημο τρόπο.

Αν όμως αυτό συνέβαινε στην πραγματικότητα, όπως διευκρίνισε μιλώντας στον Alpha, σίγουρα η αντίδρασή του θα ήταν διαφορετική.

«Προσωπική μου τοποθέτηση σαν γονιός είναι ότι θα κάνω αυτό που θέλει το παιδί μου, σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που θέλει το παιδί μου στην επιλογή της σεξουαλικής του ταυτότητας, τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, αυτό που θέλει για τη δική του διαδρομή γιατί η ζωή του είναι δική του και τού ανήκει» είπε ερωτώμενος σχετικά.

Διευκρίνισε δε, ότι «Εγώ αυτό που έχω να κάνω σαν γονιός, είναι να εμποδίσω οτιδήποτε δεν προάγει την προσωπικότητά του και δεν θα βάλω το δάχτυλό μου για να λερώσω αυτή την προσωπικότητα».

Με πληροφορίες του Alpha

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ