ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ένα κατσίκι κι ένα γαϊδουράκι

Ένα κατσίκι κι ένα γαϊδουράκι Facebook Twitter
3

 

Ένα κατσίκι κι ένα γαϊδουράκι Facebook Twitter

Την περασμένη εβδομάδα, το καταφύγιο ζώων Animal Place, δέχτηκε στις εγκαταστάσεις του ένα ταλαιπωρημένο κατσικάκι. Οι ιδιοκτήτες του, που διαμένουν στη νότια Καλιφόρνια, είχαν συγκεντρώσει τόσα πολλά κατοικίδια, ώστε πλέον να μην είναι σε θέση να τα φροντίσουν όπως έπρεπε.

Το όνομά του είναι Mr. G και είχε ζήσει χρόνια μέσα στην εγκατάλειψη μαζί με ένα γαϊδουράκι ονόματι Ζελεδάκι (Jellybean), το οποίο συμφώνησε να πάρει ένα άλλο καταφύγιο. Δεν είχαν καταλάβει, όμως, ότι ο Mr. G και το Ζελεδάκι ήταν τόσο αγαπημένοι φίλοι μέχρι που το κατσικάκι έφτασε στις εγκαταστάσεις τους και σταμάτησε να τρώει. Κούρνιαζε σε μια γωνία στο παχνί του και αρνούνταν να βγει έξω ή να φάει για 6 μέρες. Φαινόταν να βιώνει βαριά κατάθλιψη ακόμη και αν κατά τ' άλλα ήταν εντελώς υγιής.

 Κάτι έπρεπε να γίνει...

Ο Jeff McCracken, ο οποίος δουλεύει εθελοντικά στο καταφύγιο, προσφέρθηκε να οδηγήσει 14 ώρες πήγαινε-έλα για να φέρει το Ζελεδάκι. Παρ' όλο που δεν είχαν ξαναφιλοξενήσει γαϊδούρι ήξεραν ότι αυτά τα δύο ζώα έπρεπε να είναι μαζί. Ο Mr. G άκουσε το Ζελεδάκι που κατέβαινε από το φορτηγάκι και για πρώτη φορά ζωήρεψε. Φαινόταν ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το Ζελεδάκι βρισκόταν εκεί. Ήταν συνεχώς κολλημένος πάνω του. Αμέσως, η προσωπικότητά του άλλαξε εντελώς. Μέσα στα πρώτα 20 λεπτά που ξαναέσμιξαν, ο Mr. G άρχισε να τρώει! Αρνούνταν να φάει για 6 μέρες γιατί του έλειπε ο φίλος του. Τα ζώα έχουν την ικανότητα να δημιουργούν φιλίες και να αισθάνονται βαθιά συναισθήματα, όπως ακριβώς και μεις.

 

It's Viral
3

ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

It's Viral / Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

«Ακόμη δεν είναι το πιο ασφαλές μέρος να βρίσκομαι, το κεφάλι μου, αλλά ό,τι κι αν γίνει δεν πιάνω ούτε ποτό ούτε ναρκωτικό» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια