ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Έλα πείτε το να τελειώνουμε- Βγάζει μάτι η κοιλιά της Κάιλι Τζένερ

Έλα πείτε το να τελειώνουμε- Βγάζει μάτι η κοιλιά της Κάιλι Τζένερ Facebook Twitter
1

Με δύο έγκυες αδελφές (η Kim Kardashian μέσω παρένθετης και η Khloe που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι βρίσκεται ήδη στο τρίτο τρίμηνο), δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί αν η νεαρότερη αδερφή της οικογένειας, η Kylie Jenner περιμένει όντως παιδί.

Κανείς δεν έχει καταλάβει τι περιμένουν, αλλά μάλλον ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι της δημοσιότητας καλά γιατί εδώ και μήνες όλοι κυνηγάνε την είδηση της εγκυμοσύνης.

Σε ένα νέο επεισόδιο του Keeping Up με τους Kardashians, η μητέρα της Kylie, Kris Jenner, αποκάλυψε ότι η Kylie προσπαθεί να προστατέψει την ιδιωτική της ζωή, αφού ένας υπάλληλος του σπιτιού πιάστηκε να προσπαθεί να τη φωτογραφίσει κρυφά ενώ ήταν στην κουζίνα της.

Ο υπάλληλος μάλλον δεν τα κατάφερε και λογικά θα έχει βρεθεί σε κάποια ουρά του αμερικανικού ΟΑΕΔ.

Όμως τα κατάφερε κάποιος άλλος και πριν από λίγο κυκλοφόρησε η φωτογραφία αυτή>>>>

Έλα πείτε το να τελειώνουμε- Βγάζει μάτι η κοιλιά της Κάιλι Τζένερ Facebook Twitter

Βέβαια επειδή οι Kardashians είναι ικανές για όλα μπορεί να το διαψεύσουν και να πουν πως είχε ένα μαξιλάρι μέσα από την μπλούζα ή ακόμη και να πουν πως έκλεβε πράγματα από το μίνι-μάρκετ! Γενικά είναι πιθανό να τα ακούσουμε όλα εκτός από μαι επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης αν αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν.

UPDATE!

Όσο γράφονταν αυτό το ποστ, η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε πως απέκτησε το τρίτο της παιδί>>> εδω

 

It's Viral
1

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM