Διονύσης Σχοινάς- Καίτη Γαρμπή: Έλαβαν εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο– Τους ζητάνε 60.000 ευρώ

Διονύσης Σχοινάς- Καίτη Γαρμπή: Έλαβαν εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο– Τους ζητάνε 60.000 ευρώ Facebook Twitter
Φωτ: Panorama Press/ Eurokinissi
0

Στις δικαστικές αίθουσες φαίνεται πως θα καταλήξει η διάλυση της συνεργασίας μεταξύ Διονύση Σχοινά και Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς ο επιχειρηματίας του κέντρου έστειλε εξώδικο σε Σχοινά – Γαρμπή και ζητάει 60.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε πρόσφατα από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα έκανε πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με τον Διονύση Σχοινά. Η πρεμιέρα τους αναβλήθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, όπου και ακολούθησε δεύτερη αναβολή.

Σε ανάρτηση στο Instagram, απάντησε στα διάφορα σενάρια σχετικά με την αποχώρησή του, λέγοντας: «Αγαπημένα μου φιλαράκια… Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας, χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω το λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια! Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».

Μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης, μέσω ανάρτησης στο Ιnstagram, ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε νέο ραντεβού για την πρεμιέρα του η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του Διονύση Σχοινά, ανέβασε βίντεο όπου και ερμηνεύει την επιτυχία του Διονύση Σχοινά «Ποτέ» σχολιάζοντας: «Η μουσική μόνο ενώνει μάγκες».

Γιατί έλαβαν εξώδικο Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή

Ο Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος του επιχειρηματία του κέντρου διασκέδαση, όπου θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές, μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και επιβεβαίωσε ότι «έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και ένα στην Καίτη Γαρμπή» και εξήγησε τον λόγο.

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ανέφερε: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους διάλυσης της συνεργασίας, ο Νίκος Αγαπηνός σχολίασε: «Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ