Το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, στη μνήμη του αείμνηστου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.
Το Καλλιμάρμαρο γέμισε με φίλους, συναδέλφους, μέλη της οικογένειας του Βασίλη Καρρά αλλά και εκατοντάδες θαυμαστές του, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2023, με μία μεγάλη συναυλία.
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ήταν μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και πολλοί άλλοι.
Η Δέσποινα Βανδή, η οποία ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι στο πλευρό του Βασίλη Καρρά, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη βραδιά.
Η καλλιτέχνιδα αποθεώθηκε από το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο τραγουδώντας το κομμάτι «Γέλα μου», το πρώτο της τραγούδι το οποίο ερμήνευσε μαζί με τον Βασίλη Καρρά, κάνοντας παράλληλα μία εξαιρετικά συγκινητική αναφορά στον τραγουδιστή.
«1994 παιδιά. Αυτό ήταν το πρώτο μου τραγούδι. Είμαι τόσο χαρούμενη και τόσο συγκινημένη απόψε. Βασίλη, δεν έφυγες ποτέ, είσαι εδώ και μας βλέπεις όλους. Κοίτα πόσος κόσμος έχει έρθει για εσένα. Χριστίνα μου, Ειρηνάκι μου», είπε φανερά συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή.