Για τον γάμο τους και την βάπτιση του γιου τους σε πισίνα μίλησαν η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της  Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

 

Το ζευγάρι έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο ΑΝΤ1 και αποκάλυψε με χιουμοριστικό τρόπο ότι ο λόγος που βάπτισαν το παιδί τους σε πισίνα ήταν επειδή έχει ταλέντο στο κολύμπι.

 

«Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε αλλά όταν είδαμε το μέρος που έγινε ο γάμος, μας άρεσε και κάπως έτσι μας μπήκε η ιδέα να το κάνουμε. Βαφτίσαμε τον γιο μας σε πισίνα. Έχει ταλέντο στο κολύμπι και του αρέσει πολύ» είπε η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή.

 

Είπαν ότι με τον ερχομό του παιδιού τους άλλαξαν όλα. «Η μητέρα μου είναι συνέχεια κοντά μας, μας βοηθάει. Στην αρχή είχα φρικάρει, γιατί ήμουν και ένιωθα πολύ μικρή. Είναι ξαφνικά μια ευθύνη, αλλά τώρα νιώθω εντελώς διαφορετικά» είπε η Φωτεινή Αθερίδου.

 

«Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας, στον όμορφο χώρο, με τους πιο όμορφους ανθρώπους … δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη φιλοξενία, και για τις πανέμορφες στιγμές που δημιουργήσαμε όλοι μαζί … αν μπορούσα να ξανά ζήσω μια μέρα από τη ζωή μου θα ήταν σίγουρα αυτή !» είχε γράψει μετά το μυστήριο αναρτώντας και φωτογραφίες στο Instagram της.

 

 

Μίλησε ωστόσο και για το πρόβλημα ακοής που έχει.

 

«Η Φωτεινή έχει πρόβλημα με την ακοή, πρέπει να της μιλάς τρεις, τέσσερις φορές γιατί αλλιώς δεν ακούει. Έχει 75% απώλεια ακοής», είπε ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.  «Με την τρίτη φορά. Τώρα εντάξει μιλάς δυνατά και κάνω χειλανάγνωση. Έχω 75% απώλεια ακοής» απάντησε αστειευόμενη η Φωτεινή Αθερίδου.

 

Ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας εξήγησε ακόμα πώς από γυμναστής έγινε ηθοποιός.

 

«Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός στα 23, μέχρι τότε δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου θέατρο και δεν μου άρεσε. Πέρασα ΤΕΦΑΑ, ήμουν γυμναστής και όταν τελείωσα έκανα προπόνηση σε έναν ηθοποιό, ο οποίος μου πρότεινε να δώσω εξετάσεις, πήγα και πέρασα».