Άντζελα Δημητρίου: Το «αντίο» στον Στηβ Κακέτση- «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη»

Άντζελα Δημητρίου: Το «αντίο» στον Στηβ Κακέτση- «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Άντζελα Δημητρίου θρηνεί την απώλεια του επιχειρηματία Στηβ Κακέτση που πέθανε χτες σε ηλικία 73 ετών. 

Σημειώνεται, ότι η Άντζελα Δημητρίου διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με τον Στηβ Κακέτση και τον αποχαιρέτησε με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Η ανάρτησή της συνοδεύεται από ένα κολάζ από φωτογραφίες, όπου είναι μαζί, την εποχή που ήταν ζευγάρι. 

Στην ανάρτησή της, η Άντζελα Δημητρίου, γράφει ότι «μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!».

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

It's Viral / «Φτάνει πια η βλακεία»: Για αυτό το τραγούδι έγραφαν πως Φοίβος και Βανδή είναι σατανιστές

Όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τραγούδι, είχε βγει ένα περιοδικό που είχε πρωτοσέλιδο τον Φοίβο και τη Δέσποινα Βανδή, ισχυριζόμενο πως «εάν το βάλεις ανάποδα, είναι ύμνος στον σατανά»
THE LIFO TEAM