Άντριου Λάμπρου: Η απάντηση για το «4άρι» από την ελληνική επιτροπή στην Eurovision 2023

Άντριου Λάμπρου: Η απάντησή του για το «4άρι» που έλαβε από την ελληνική επιτροπή στην Eurovision 2023 Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Άντριου Λάμπρου στην εκπομπή «Breakfast at Star», ειδικά όταν οι απαντήσεις του εστίασαν στη συμμετοχή του στη Eurovision, αλλά και στην οικογένειά του. 

Παράλληλα, όσον αφορά για τη χαμηλή βαθμολογία (4 βαθμούς) που έλαβε στον τελικό της Eurovision 2023 o Άντριου Λάμπρου σχολίασε πως «είμαι ευγνώμων για οποιονδήποτε βαθμό και θέλω να πω στους Έλληνες και στους Αυστραλούς ότι νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή σας και για εμένα αυτό είναι τα πάντα. Σας αγαπώ τόσο πολύ και σας το ανταποδίδω».

Άντριου Λάμπρου: Ευχαριστώ όσους με στήριξαν

«Είμαι τόσο συγκινημένος και προσπαθώ να βρω τα λόγια αυτήν την στιγμή, αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν. Τους ανθρώπους στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στην Αυστραλία και σε όλον τον κόσμο. Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι εδώ, το αγαπώ, είμαι πολύ ευγνώμων που μέρος όλο αυτού και θα χαμογελώ για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άντριου Λάμπρου.

«Στην οικογένειά μου, στους γονείς μου, θέλω να πω ότι σας αγαπώ τόσο πολύ. Είστε οι καλύτεροι, σας αγαπώ. Δεν μπορώ να περιγράψω την αγάπη μου για την οικογένειά μου, είναι κάτι που είναι και θα είναι μαζί μου για πάντα. Το καλύτερο πράγμα για εμένα είναι να τους κάνω υπερήφανους και νομίζω ότι το έχω καταφέρει και είμαι πολύ χαρούμενος», είπε ακόμη συγκινημένος ο Άντριου Λάμπρου. 


 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM