Ζουμερό ψαρονέφρι με σπαγγέτι λαχανικών.
Ζουμερό ψαρονέφρι με σπαγγέτι λαχανικών.

 

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν ο σεφ Πάρης Κολιάδης, με χρόνια εμπειρίας στα καλύτερα caterings της Αθήνας, και η σύζυγός του Λόρα Τομαρά αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν χώρο ζεστό και φιλόξενο που θα εκφράζει την αγάπη του σεφ για τη δημιουργία γευστικών φαγητών, ελληνικών και μεσογειακών, ικανών να ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό.

 

Το μαγαζί αμέσως ξεχώρισε χάρη στις γεύσεις και την ποιότητα των πιάτων του. Στο μενού του θα βρεις υπέροχα ορεκτικά, όλα χειροποίητα, όπως τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα, ρολάκια παστουρμά και τυροπιτάκια.

 

Το μαγαζί αμέσως ξεχώρισε χάρη στις γεύσεις και την ποιότητα των πιάτων του.
Το μαγαζί αμέσως ξεχώρισε χάρη στις γεύσεις και την ποιότητα των πιάτων του.

 

Από κυρίως πιάτα, οι γνώστες θα σου προτείνουν σίγουρα το φιλέτο κοτόπουλο. Ακολουθούν λαχταριστά κεφτεδάκια με όλα τους τα αρώματα, ενώ δεν πρέπει να αμελήσεις να δοκιμάσεις και το πιο ιδιαίτερο πιάτο του μαγαζιού, το ζουμερό ψαρονέφρι με τα σπαγγέτι λαχανικών, το οποίο, μαζί με το ριζότο μανιταριών, είναι από τις μεγάλες σπεσιαλιτέ του μαγαζιού.

 

Το μενού του Αντάμα συμπληρώνουν τα πιάτα ημέρας που εναλλάσσονται καθημερινά, ενώ φέτος προστέθηκαν στον κατάλογο και ένα φοβερό ριζότο και κριθαρώτο γαρίδας.

 

Κριθαρώτο γαρίδας.
Κριθαρώτο γαρίδας.

 

Extra Tip: Στο Αντάμα, πέρα από τα πιάτα του καταλόγου, μπορείς να ζητήσεις, κατόπιν συνεννόησης μία με δύο ημέρες νωρίτερα, να σου ετοιμάσουν ό,τι τραβάει η όρεξή σου.

 

Αντάμα: Μίνωος 16, Παλαιό Φάληρο, 210 9824441, https://www.pameantama.com/, FB: Αντάμα