Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Όταν μιλάμε για υγιεινή διατροφή, εννοούμε έναν τρόπο ζωής που αλλάζει τη θεώρηση της τροφής. Αυτή τη φιλοσοφία ζωής έχει υιοθετήσει από μικρός ο Παναγιώτης Θάνος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το Healthy Kitchen, έναν χώρο όπου το street food αποκαλύπτει τα διατροφικά οφέλη κάθε συστατικού σε συνδυασμούς εξαιρετικά γευστικούς.

 

Με βάση την εποχή, τη φρεσκάδα των υλικών, τη βιολογική πιστοποίηση στα περισσότερα από αυτά αλλά και με αφετηρία το κέφι και την όρεξη για νέες συνταγές, η κουζίνα του Healthy Kitchen προσφέρει μια σειρά από επιλογές όπου ισορροπούν η νοστιμιά, η ποιότητα και η διατροφική αξία.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Ο Παναγιώτης, εξάλλου, συνδυάζει την εμπειρία του σεφ που έχει δουλέψει σε μεγάλες (και κάποιες βραβευμένες με Michelin) κουζίνες της Ελλάδας και της Αγγλίας με το πάθος του για την υγιεινή διατροφή. Και τα δύο στοιχεία αναδεικνύονται στις συνταγές του Healthy Kitchen, οι οποίες προκύπτουν αυθόρμητα και φυσικά ως επιλογές που ο ίδιος θα έκανε στη δική του κουζίνα.

 

Το μενού που μπορείς να απολαύσεις στον χώρο, σε take away ή με delivery εναλλάσσεται κάθε εβδομάδα προτείνοντας συνεχώς νέες γεύσεις, οι οποίες κάθε Σάββατο αναρτώνται στη σελίδα facebook, στο Instagram και στο site.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Εκτός από τα healthy πιάτα, όπως τα μοσχαρίσια μπιφτέκια, το burger, το αρωματικό ρύζι και τις σαλάτες, τη δική τους ξεχωριστή θέση κατέχουν και οι μπάρες, τα brownies και τα muffins που καθημερινά παρουσιάζονται στη βιτρίνα της ανοιχτής κουζίνας.

 

Η ιδέα του φαγητού που είναι τόσο νόστιμο όσο και υγιεινό είναι αυτή που κάνει το Healthy Kitchen μια ξεχωριστή επιλογή καθημερινής υγιεινής απόλαυσης.

 

Στεφάνου Σαράφη 23, Αργυρούπολη, 211 4156970, FB: Healthy kitchen, Instagram: p.thanos_food