Το Different Square δίνει και πάλι ζωή στην πλατεία Κοτζιά

Απέναντι ακριβώς από το παλιό δημαρχείο, το Different Square είναι ένα all day στέκι που συνδυάζει το νεοκλασικό ύφος με τα industrial στοιχεία.

19.7.2019 | 12:36
Το Different Square δίνει και πάλι ζωή στην πλατεία Κοτζιά
Το βιομηχανικό μπαρ και η εσωτερική σάλα με αναφορές βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής χωρίζονται από τη στοά του μεγάρου.

 

Αν μέχρι τώρα περνούσες από την πλατεία Κοτζιά χωρίς να δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο πού βρίσκεσαι, πλέον η βόλτα σ' εκείνο το σημείο γίνεται προορισμός, αναδεικνύοντας και πάλι την Κοτζιά σε μία από τις πιο όμορφες πλατείες της Αθήνας γιατί εκεί βρίσκεται το Different Square.

 

Απέναντι ακριβώς από το παλιό δημαρχείο και εμπνευσμένο από το ύφος και την αρχιτεκτονική της πλατείας, το Different Square είναι ένα all day στέκι που συνδυάζει το νεοκλασικό ύφος με τα industrial στοιχεία, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο mix &match στους τρεις χώρους του.

 

Το Different Square δίνει και πάλι ζωή στην πλατεία Κοτζιά
Ακριβώς ανάμεσα στο Μοναστηράκι και την Ομόνοια, παράλληλα σε δύο από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, βρίσκεται το Different Square.

 

Το βιομηχανικό μπαρ και η εσωτερική σάλα με αναφορές βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής χωρίζονται από τη στοά του μεγάρου, ενώ τα τραπεζάκια πάνω στην πλατεία συνθέτουν μια ατμόσφαιρα πιο ρομαντική.

 

Ακριβώς ανάμεσα στο Μοναστηράκι και την Ομόνοια, παράλληλα σε δύο από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, την Αθηνάς και την Αιόλου, το Different Square εδώ και έναν χρόνο αποτελεί το all day cafe - restaurant που θα σου προτείνει την κατάλληλη επιλογή ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

 

Από το πρωί ο αρωματικός specialty coffee Taf θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για το ξεκίνημα της ημέρας, ενώ τα ιδιαίτερα σνακ και τα προσεγμένα πιάτα θα δώσουν γεύση στο lunch break από τη δουλειά ή στο διάλειμμα από τη βόλτα σου.

 

Το Different Square δίνει και πάλι ζωή στην πλατεία Κοτζιά
Το μενού των ποτών περιλαμβάνει signatures cocktails.
Το Different Square δίνει και πάλι ζωή στην πλατεία Κοτζιά
Tο μπέργκερ ετοιμάζεται από 100% μοσχαρίσιο χειροποίητο μπιφτέκι και συνοδεύεται από πατάτες country.

 

Η δροσερή σαλάτα με παντζάρι, λόλα μιξ, κατσικίσιο τυρί, καρύδια και ρόδι είναι μια ελαφριά επιλογή, ενώ το μπέργκερ που ετοιμάζεται από 100% μοσχαρίσιο χειροποίητο μπιφτέκι και συνοδεύεται από πατάτες country είναι από τις προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

 

Όσο για το μενού των ποτών, περιλαμβάνει signatures cocktails, όπως το φρουτένιο Sensation Red, TIKI συνταγές, όπως το εξωτικό Dark Sparrow, αλλά και mocktails και slushies με διάφορες επιλογές σε γεύσεις και χρώματα όπως μάνγκο, λεμόνι, μέντα και αρωματικό tonic.

 

Το Different Square δίνει και πάλι ζωή στην πλατεία Κοτζιά
Οι δυο δημιουργοί του Different Square, ο επιχειρηματίας Μάκης Κουνάδης και ο συνεργάτης του Σταύρος Ντίμος.

 

Το after office drink γίνεται καθημερινή συνήθεια στο Different Square και συνοδεύεται από bar snacks, όπως τα εξαιρετικά πλατό τυριών και αλλαντικών, τα mini burgers ή τα στικ μοτσαρέλα με μέλι και θυμάρι. Αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό στο κέντρο, η απόλαυση σε περιμένει στην πλατεία Κοτζιά (ή έρχεται στον χώρο σου με ένα τηλέφωνο!)

 

Κρατίνου 7, πλ. Κοτζιά, 210 3230886, FB: differentsquarekotzia, Instagram: differentsquare

Κρατίνου 7, πλ. Κοτζιά
210 3230886
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού