Τα meat bar Κηφισιάς και Κολωνακίου υποδέχονται το καλοκαίρι με πεντανόστιμα καινούργια πιάτα. Τα αγαπημένα στέκια όλων των καλοφαγάδων εμπλουτίζουν το καλοκαιρινό μενού τους με νέα κρεατοφαγικά πιάτα, δροσερές σαλάτες και πλειάδα ορεκτικών με βάση τις ελληνικές πρώτες ύλες. Ανοιχτά από τις 12 το μεσημέρι έως κι αργά το βράδυ για φαγητό στον chic χώρο τους, αλλά και διανομή στο σπίτι.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύσεις που σκάνε σαν κύμα: Η παράδοση του Αιγαίου στο πιάτο

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon