Το Αποστακτήριον

Οι μεζέδες είναι κλασικοί, με προσέγγιση σπιτική. Είναι σαν να σε έχουν καλέσει τα αδέλφια στο σπίτι τους για φαγητό.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 19.9.2013 | 16:26

 

Αυτό το καλοκαίρι «Το Αποστακτήριον» βγάζει τραπεζάκια έξω, ανανεώνεται και μας καλεί να δοκιμάσουμε τις πιο ωραίες ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις στη δροσερή πλατεία της Νέας Ερυθραίας.

 

Κάτω απ' τα πλατάνια και τις μουριές, η Ζωή και ο Κωνσταντίνος, για τρίτη χρονιά, σερβίρουν πιάτα που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν, όπως και πιάτα από το νέο καλοκαιρινό μενού.

 

«Το Αποστακτήριον» συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι να φέρνει τα πιο φρέσκα υλικά στο πιάτο μας, διαλεγμένα προσεκτικά και μαγειρεμένα με μεράκι και φροντίδα. Οι πρώτες ύλες επιλέγονται, καθημερινά, με ιδιαίτερη προσοχή είτε απ'το μποστάνι των ιδιοκτητών είτε απ'τις βιολογικές αγορές και την ιχθυόσκαλα.

 

Αυτό άλλωστε έχει κάνει «Το Αποστακτήριον» να ξεχωρίζει και να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μεζεδοπωλεία της πόλης.

 

Στο νέο καλοκαιρινό μενού, το ψάρι μπορεί να έχει την τιμητική του, ωστόσο και το κρέας αλλά και τα λαχανικά βρίσκουν τη δική τους ξεχωριστή θέση.

 

Η Ζωή ξέρει πολύ καλά πως να «πειράζει» έξυπνα τις κλασικές συνταγές και να ικανοποιεί τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο με το αποτέλεσμα της μαγειρικής της.

 

Το μπριάμ με τα λαχανικά, τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς είναι ένα από τα νέα ορεκτικά που σερβίρεται ως σαλάτα μαζί με τα κλασικά ντολμαδάκια γιαλαντζί, τους νέους ζουμερούς ντοματοκεφτέδες και τον κλασικό μαριναρισμένο γαύρο που είναι από τα πιάτα σήμα-κατατεθέν του Αποστακτηρίου.

 

Πλ. 28ης Οκτωβρίου (Τσακπίνη) & Αγίων Αναργύρων 2, Νέα Ερυθραία
210 6207126
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού