Κρητική κουζίνα από γνώστες του θέματος, μερίδες που χορταίνουν το μάτι και το στομάχι και δεν κάνουν κακό στο πορτοφόλι. Δοκιμάστε χοχλιούς γιαχνί, σητειακό κουνέλι, σιουφιχτά μακαρόνια χειροποίητα με απάκι. Η μπίρα και το κρασί προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς της Κρήτης. Κάθε Σάββατο βράδυ γνήσιο κρητικό ξεφάντωμα με την ανάλογη ηχητική υπόκρουση.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ρεμί |
Scroll to top icon