ADVERTORIAL

 

Τα Χριστούγεννα φέτος πέφτουν Σάββατο, αλλά η εορταστική διάθεση στα TGI Fridays™ κάνει κάθε μέρα να μοιάζει Παρασκευή. Τα νέα Holiday Treats ξεκινούν στις 16 Δεκεμβρίου και σε παρασύρουν σε μια ατμόσφαιρα άκρως εορταστική, με πολλή μαγεία και ιδιαίτερες γεύσεις. Η αγαπημένη Christmas Pumpkin Soup επανέρχεται για να χαρίσει τη ζεστασιά που χρειάζεσαι τις κρύες μέρες του χειμώνα.

 

Στις ξεχωριστές προτάσεις τα επιβλητικά Fridays™ Signature Glazed Beef Short Ribs γίνονται must  try. Τρυφερά βοδινά ribs 700 γρ., μαγειρεμένα στον φούρνο με τη slow cooked μέθοδο και γκλασαρισμένα στη σχάρα με την αυθεντική Fridays™ Signature Glaze με Jack Daniel’s® Tennessee Whiskey, συνοδεύονται με Christmas coleslaw και τραγανές τηγανητές πατάτες.

 

Xmas @TGI FridaysTM

 

Ανατρεπτικό και λαχταριστό, το Mandarin Roasted Duck Platter θα σε εκπλήξει με έναν συνδυασμό γεύσεων απόλυτα γιορτινό. Τραγανή πάπια σε φέτες μαζί με ψητές κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένα πράσινα κρεμμυδάκια και spicy sake pickled vegetables μέσα σε ζεστές πίτες αλευριού θα γίνει η απόλυτη ασιατική εμπειρία των ημερών που ολοκληρώνεται με τη συνοδεία της homemade hoisin sauce.

 

Xmas @TGI FridaysTM

 

Η απόλαυση των Holiday Treats απογειώνεται με το λαχταριστό S’mores Pie, μια τάρτα σαμπλέ με γκανάς σοκολάτας, αφράτα mini marshmallows καψαλισμένα και το chocolate hot fudge να ρέει από πάνω, προκαλώντας επιφωνήματα θαυμασμού. Και εννοείται ότι για την περίοδο των Χριστουγέννων σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ σε περιμένουν εκπλήξεις και events που φέρνουν τα Χριστούγεννα πιο κοντά.

 

Άτακτα ξωτικά, καρυοθραύστες, εργαστήρια στολιδιών, live bands, face painting και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς –ή, καλύτερα, ό,τι δεν φαντάζεσαι– θα κάνει τις μέρες των γιορτών μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις.

 

Xmas @TGI FridaysTM

 

Αναζήτησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο www.fridays.gr

Facebook: TGI Fridays Greece, Instagram: tgifridaysgr, Youtube: TGI Fridays Greece

Οδηγός Γεύσης