Vegan Life Festival: Αν είστε βίγκαν, απλώς θα το λατρέψετε!

Το 1ο βίγκαν φεστιβάλ στην Ελλάδα γιορτάζει τη βίγκαν κουλτούρα με ομιλίες, εργαστήρια, δραστηριότητες για παιδιά, λαχταριστό βίγκαν φαγητό, αλλά και πάρτι!

LIFOTEAM 26.10.2016 | 13:47

 

To Vegan Life Festival 2016  είναι το αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας της ομάδας 6 αφοσιωμένων vegans, που έκαναν την ιδέα πράξη: θέλησαν να δείξουν στον κόσμο πως το να είσαι βίγκαν είναι εύκολο, οικονομικό, διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά οφέλη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

 

Έτσι, στις 5 Νοεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, η γιορτή για τη βίγκαν κουλτούρα θα λάβει χώρα και θα περιλαμβάνει: ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, παρουσιάσεις εταιριών που παρέχουν cruelty free και βίγκαν προϊόντα, σταθερό χώρο με δραστηριότητες για παιδιά καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, πολύ και λαχταριστό βίγκαν φαγητό -και βέβαια- πάρτυ μετά τις 21:00 το βράδυ για να κλείσει  το φεστιβάλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Το Vegan Life Festival 2016 απευθύνεται σε βίγκανς, σε βίγκανς υπό μετάβαση και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την διατροφή, την υγεία, τα ζώα, το περιβάλλον και θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα φεστιβάλ που έχει ως στόχο την ενημέρωση σχετικά με τον βίγκαν τρόπο ζωής με διασκεδαστικό τρόπο. 

 

Vegan life festival, 5 Nοεμβρίου, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων. Ώρες λειτουργίας: 1.00μ.μ. - 9.00μ.μ. και 9.00μ.μ. ως 00:00 μουσική και πάρτυ.  Πληροφορίες: [email protected] www.facebook.com/veganlifefestival