ADVERTORIAL

 

Το THESSBAO το ξέρεις. Το έχεις γευτεί και το έχεις απολαύσει και στην Αθήνα. Μια ιστορία που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, όπως άλλωστε λέει και το όνομά του, με έμπνευση από τα bao buns, τα αφράτα αυτά ψωμάκια που σημάδεψαν το σύγχρονο street food και μαζί σημάδεψαν μια για πάντα τις γευστικές μας προτιμήσεις.

 

Σε δύο σημεία στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που συνηθίζει να δείχνει τον δρόμο στη γαστρονομική απόλαυση, το THESSBAO δημιουργεί καθημερινά νόστιμες προτάσεις με κοινό παρονομαστή τα χειροποίητα buns που ετοιμάζονται ολόφρεσκα για να συνδυαστούν με λαχταριστά υλικά.

 

THESSBAO
Όσο για τις επιλογές, αυτές είναι πολλές και είναι επηρεασμένες τόσο από την ασιατική κουζίνα όσο και από τις γευστικές παραδόσεις της Ελλάδας.

 

Κι αυτό είναι ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο που παίζει τον δικό του καθοριστικό ρόλο. Όλες οι πρώτες ύλες είναι ποιοτικές κι αυτό το καταλαβαίνεις από την πρώτη δοκιμή. Όσο για τις επιλογές, αυτές είναι πολλές και είναι επηρεασμένες τόσο από την ασιατική κουζίνα όσο και από τις γευστικές παραδόσεις της Ελλάδας. Χωρισμένα σε τέσσερις κατηγορίες, «Best Seller», «Taste Maker», «Vegeterian – Vegan» και «Bao Burgers», οι προτάσεις του THESSBAO έχουν κάτι για τον καθένα. 

 

THESSBAO
Αν θέλεις να ξεκινήσεις από τα βασικά, σίγουρα το hot dog Serres style με λουκάνικο Τζουμαγιάς παίζει πολύ ψηλά, αλλά και το bao με κοκκινιστό μοσχαρίσιο μάγουλο και κρέμα μπαχαρικών.

 

Αν θέλεις να ξεκινήσεις από τα βασικά, σίγουρα το hot dog Serres style με λουκάνικο Τζουμαγιάς παίζει πολύ ψηλά, αλλά και το bao με κοκκινιστό μοσχαρίσιο μάγουλο και κρέμα μπαχαρικών. Στα πιο ψαγμένα πιάτα θα βρεις την πάπια Πεκίνου με THESSBAO sauce και το pulled pork με μαύρη μπίρα και μέλι. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τις γαρίδες China Town με spread avocado αλλά και το egg and bacon bao burger που συνδυάζει δυο αγαπημένα street food. Οι vegan θα λατρέψουν το bao με φαλάφελ ή τους κολοκυθοκεφτέδες, ενώ από το μενού δεν θα μπορούσε να λείπει μια αναφορά στην μπουγάτσα που εδώ γίνεται bao dessert με απαλή κρέμα και αφρό κανέλας.

 

THESSBAO
Αφράτο, ελαφρύ και χορταστικό, κάθε bao είναι μια μικρή γαστρονομική έκπληξη.

 

Αφράτο, ελαφρύ και χορταστικό, κάθε bao είναι μια μικρή γαστρονομική έκπληξη που σερβίρεται ως street food, αλλά κρύβει πολλή έρευνα, δοκιμές, επιλογές premium υλικών και φυσικά αυθεντική αγάπη που εκφράζεται με κάθε τρόπο. Γιατί η ομάδα του THESSBAO δεν φτιάχνει απλώς φαγητό, σερβίρει την καλή της διάθεση και σε αυτό δεν μπορείς να αντισταθείς με τίποτα!

 

Καλαποθάκη 3, 2310 235225, Λώρη Μαργαρίτη 11, 2310 235226

Thessbao Aθήνα: Περικλέους 30-32, Αθήνα, 21 0321 4717 

www.thessbao.gr,

Facebook: thessbao

Instagram: thessbao

Οδηγός Γεύσης