«Thess Bao»: Tο νέο spot της Θεσσαλονίκης για street food με βάση τα bao buns

Τα χειροποίητα ψωμάκια bao παρασκευάζονται καθημερινά και γεμίζονται με γεύσεις από την Ασία αλλά και με αναπάντεχες ελληνικές επιλογές.

The LiFO team, 29.1.2020 | 15:27

Ένα νέο street food spot άνοιξε πριν λίγο καιρό στην Θεσσαλονίκη. Το «Thess Bao» σερβίρει αχνιστά, αφράτα bao στο κέντρο της πόλης σε κλασσικές αλλά και απρόσμενες εκδοχές.


Το «Thess Bao» είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του γνωστού σεφ Δημήτρη Παμπόρη, του Γιάννη Ζιάγκα (ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Το Μανιτάρι») και του σεφ Γιάννη Πατέικα.

 

Τα χειροποίητα ψωμάκια bao παρασκευάζονται καθημερινά και γεμίζονται με γεύσεις από Ασία αλλά και με αναπάντεχες ελληνικές επιλογές.

 

Ενδεικτικά, θα βεις: Pulled pork με μαύρη μπύρα και μέλι, κρέμα γιαουρτιού ξινόμηλο και σέλερι, Πανσετα bbq με σουσάμι, kimchi αγγούρι, καπνιστή μαγιονέζα με μαύρο σκόρδο, και φρέσκο κρεμμυδάκι.


Μπορείς να επιλέξεις όμως και από την κατηγορία Greek Style, όπως για παράδειγμα: Ηot dog με λουκάνικο «τζουμαγιάς» από τις Σέρρες με σαλάτα coleslaw και κέτσαπ από πιπεριές Φλωρίνης ή και Κοκκινιστά μοσχαρίσια μάγουλα με κρέμα μπαχαρικών και λαχανικά.


Ο κατάλογος περιλαμβάνει και vegan/vegetarian επιλογές. Οι Crushed Potatoes είναι πατάτες baby. Διάλεξε topping από τις εννέα διαφορετικές προτάσεις του καταλόγου: από κρέμα μπουγιουρντί, κρέμα καρμπονάρα μέχρι bacon ή αβγό. Για γλυκό, τραγανό τηγανητό bao με κρέμα μπουγάτσα!

 

«Thess Bao»: Tο νέο spot της Θεσσαλονίκης για street food με βάση τα bao buns
Το «Thess Bao» είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του γνωστού σεφ Δημήτρη Παμπόρη, του Γιάννη Ζιάγκα (ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Το Μανιτάρι») και του σεφ Γιάννη Πατέικα.


Καλαποθάκη 3, τηλ: 2310 235225, Facebook/ Instagram: thessbao, www.thessbao.gr

Οδηγός Γεύσης