To Tayo φέρνει στο κέντρο της Αθήνας μια γευστική πρόταση που δεν γίνεται να σε αφήσει ασυγκίνητο. Ο σεφ Αντώνης Λαγός βρίσκεται πίσω από το μενού του νέου all-day bar που θα γίνει αγαπημένο για πολλούς λόγους: για την ήρεμη αισθητική του, στην οποία πρωταγωνιστούν το ανοιχτόχρωμο ξύλο και το μαύρο δέρμα των καναπέδων, για την ατμόσφαιρα, που σε ξεκουράζει, και σίγουρα για τα πιάτα που σερβίρονται από το πρωί μέχρι το βράδυ, ώστε να βρίσκεις πάντα αυτό που ταιριάζει στη διάθεσή σου.

 

Ο κατάλογος ακολουθεί τη λογική του all-day brunch και βασίζεται σε δύο βασικούς, αδιαπραγμάτευτους κανόνες: την άψογη ποιότητα των υλικών και τις χειροποίητες παρασκευές που δίνουν σε κάθε συνταγή ξεχωριστή νοστιμιά. Η ομάδα του σεφ δημιουργεί from scratch κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας πιάτα από τη διεθνή σκηνή, καλοστημένα και γευστικά, χωρίς να χάνουν την οικειότητα της μεσογειακής κουλτούρας.

 

Tayo
Ο κατάλογος ακολουθεί τη λογική του all-day brunch και βασίζεται σε δύο βασικούς, αδιαπραγμάτευτους κανόνες: την άψογη ποιότητα των υλικών και τις χειροποίητες παρασκευές που δίνουν σε κάθε συνταγή ξεχωριστή νοστιμιά.

 

Τα scrambled eggs με γουακαμόλε είναι μια διαφορετική εκδοχή του γνωστού πιάτου και τα sunny side up eggs είναι το κατάλληλο πρωινό για να έχεις ενέργεια όλη την ημέρα: 3 τηγανητά αυγά, τυρί κρέμα, ξινομυζήθρα, σαλάμι Λευκάδας και μους αβοκάντο. Ανάμεσα στις επιλογές πρωινού θα βρεις φρεσκοψημένα κρουασάν –ό,τι καλύτερο για να συνοδεύσεις τον καφέ σου– αλλά και healthy energy bowls με συνδυασμούς θρεπτικών υλικών.

 

Tayo: Το brunch είναι μόνο ένας από τους πολλούς λόγους για να αγαπήσεις το νέο στέκι
Τα comfort πιάτα του Tayo συνεχίζουν να σε προκαλούν όλη μέρα να τα δοκιμάσεις, συνδυάζοντάς τα πότε με καφέ, πότε με ένα ποτήρι κρασί ή ακόμα και με ένα early cocktail
Tayo: Το brunch είναι μόνο ένας από τους πολλούς λόγους για να αγαπήσεις το νέο στέκι
Το νέο all-day bar θα γίνει αγαπημένο για πολλούς λόγους.
 

 

Τα comfort πιάτα του Tayo συνεχίζουν να σε προκαλούν όλη μέρα να τα δοκιμάσεις, συνδυάζοντάς τα πότε με καφέ, πότε με ένα ποτήρι κρασί ή ακόμα και με ένα early cocktail (εξάλλου το brunch σερβίρεται μέχρι το βράδυ). Club sandwich, mini burgers και bao buns, pinsa που γίνεται η αγαπημένη της παρέας αλλά και νόστιμα ζυμαρικά που ταιριάζουν τέλεια με τα signature cocktails του Tayo –το Tayo Lover και το Strawberry Kiss είναι από τα δικά μας αγαπημένα – και με τα κλασικά drinks, όπως ένα Cosmpopolitan ή μια Paloma. Μην παραλείψεις τα γλυκά που ολοκληρώνουν την εμπειρία, home made φυσικά σε κάθε τους λεπτομέρεια και άκρως λαχταριστά. Για όσους έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις γεύσεις αυτές, το εκμέκ με ψητό τσουρέκι και χειροποίητη κρέμα ζαχαροπλαστικής είναι η νέα λατρεία.

 

Tayo: Το brunch είναι μόνο ένας από τους πολλούς λόγους για να αγαπήσεις το νέο στέκι
Bao Buns

 

Το Tayo με την παρεΐστικη ατμόσφαιρα και την εκλεκτή κουζίνα συνδυάζει όλα όσα θα ήθελες από ένα στέκι του κέντρου που από το πρωί μέχρι το βράδυ σού δίνει έναν καλό λόγο να το επισκεφτείς.

 

Φωκίωνος 12, 6976 749264

Instagram: tayo.athens

Facebook: Tayo Athens

Tik Tok: tayo.athens

Οδηγός Γεύσης