ADVERTORIAL

 

Το καλοκαίρι ξυπνάει τη διάθεσή μας για ανανέωση, την επιθυμία για χαλάρωση και την όρεξη  για τις αγαπημένες μας γεύσεις. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να γίνει πραγματικότητα στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, καθώς, μαζί με τις καλοκαιρινές μας βόλτες και τις αγορές, απολαμβάνουμε τις γευστικές «εκπλήξεις» που μας περιμένουν στις pop art καντίνες του Taste Garden. 

 

Η πιο foodie καλοκαιρινή εμπειρία έχει επιστρέψει ανανεωμένη και θα μας κάνει παρέα μέχρι τις 29 Ιουλίου, με επτά εκ των αγαπημένων café και εστιατορίων του Golden
Hall με street food, signature πιάτα, κοκτέιλ και πολλές ακόμα γευστικές επιλογές.

 

Taste Garden στο Golden Hall: Η πιο καλοκαιρινή γευστική εμπειρία

 

Το φετινό Taste Garden μας προσκαλεί να περπατήσουμε πλάι στις καντίνες με τα pop art designs και να δοκιμάσουμε τις προτάσεις τους. Τα δροσερά ροφήματα των Starbucks μάς κρατάνε παρέα κατά την περιήγησή μας, ενώ η καντίνα του Flocafé Espresso Room μάς περιμένει με ωραία γλυκά και δροσερά κοκτέιλ, κάνοντας την εμπειρία μας στο Taste Garden ακόμα πιο ιδιαίτερη.

 

Μια πίτσα ή μια σαλάτα από τα Everest exclusive υπόσχονται να χορτάσουν όποιον τα επισκεφθεί, ενώ ένα σάντουιτς με κατίκι, κασέρι ή κάποιο άλλο παραδοσιακό τυρί της Ελλάδας από το Τυροκομείο Κωσταρέλος αποτελεί μια light επιλογή φαγητού.

 

Taste Garden στο Golden Hall: Η πιο καλοκαιρινή γευστική εμπειρία

 

Τους πιο street επισκέπτες του Golden Hall περιμένουν γευστικά χοτ-ντογκ και δροσιστικά κοκτέιλ από την καντίνα Cultivos Coffee, όπως και λαχταριστά σουβλάκια ή μια μπίρα από την αντίστοιχη του Δε Μιτ Μπόιζ. Τέλος, δεν ξεχνάμε τα mini burgers και την αγαπημένη Margarita των TGI Fridays, που δίνουν American street style χαρακτήρα στο πιο γευστικό ταξίδι του καλοκαιριού.

 

Στο Taste Garden Pop Art Edition του Golden Hall η γεύση συναντά τη μουσική με live band εμφανίσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο, την Τετάρτη 21/6 (Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής) και την Κυριακή 16/7 από τις 19:00 έως και τις 21:00. 

 

Ωράριο λειτουργίας Taste Garden: Δευτέρα - Παρασκευή 17:00-22:00, Σάββατο 14:00-21:00 & Κυριακή 16/7: 14:00-21:00

Οδηγός Γεύσης