Το Τailor’s είναι από εκείνα τα μαγαζιά που δεν γίνεται να μην προσέξεις. Η πληθωρική αισθητική του ήρθε στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης κι έδωσε έναν άλλο αέρα σε αυτήν τη γειτονιά του κέντρου που συνεχώς μας εκπλήσσει ευχάριστα. Τα εντυπωσιακά murals, οι αριστοκρατικοί πολυέλαιοι και η vintage επίπλωση δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με σκηνικό από ταινία.

 

Εδώ η υπόθεση brunch είναι τόσο προσεγμένη όσο περιμένεις καθώς περνάς την πόρτα του Tailor’s: mainstream πιάτα που δεν γίνεται να αφήσουν κανέναν παραπονεμένο, αφού το μενού έχει απ’ όλα.

 

Αυγά σε διάφορες εκδοχές –άλλωστε παραμένουν οι leaders του brunch–, από scrambled και Benedict μέχρι μαμαδίστικες αυγοφέτες τσουρεκιού με μαρμελάδα φράουλα και ροδάκινο, μπανάνα και λευκή σοκολάτα, pancakes σε λαχταριστές συνταγές –πρέπει να δοκιμάσεις αυτά με την κρέμα μπουγάτσας, κανέλα και λευκή σοκολάτα– αλλά και μια σειρά από πιάτα που γίνονται εξαιρετικό lunch break.

 

Tailor’s House

 

Τα Greek style tacos είναι σίγουρα στα must try –σιγομαγειρεμένο χοιρινό, πίκλα κρεμμυδιού, τζατζίκι και ντομάτα– όπως και τα chicken bao buns με παναρισμένο κοτόπουλο και μαγιονέζα τρούφας. 

 

Η κουζίνα του Tailor’s δημιουργεί comfort πιάτα που μπορείς να απολαύσεις ακόμα και με ένα ποτήρι κρασί σε μια λογική all-day brunch. Εξαιρετικό ριζότο ή pasta, νιόκι με κοτόπουλο και πέστο βασιλικού ή πίτσα σε διαφορετικές εκδοχές –η Prosciutto με λάδι τρούφας είναι φανταστική–, ό,τι κι αν διαλέξεις θα σε ενθουσιάσει και στη γεύση αλλά και στην παρουσίαση.

 

Άλλωστε, εδώ η υψηλή αισθητική γίνεται βάση για μια εμπειρία που αφορά όλες τις αισθήσεις και όχι μόνο τη γεύση. Κι αυτό είναι που κάνει το Tailor’s αγαπημένο στέκι που μπαίνει αμέσως στη λίστα με τα favourite του κέντρου.

 

Tailor’s House, πλ. Αγίας Ειρήνης 2, Μοναστηράκι, 210 3235388 

Facebook: Tailor's House 

Instagram: @tailorshouse_athens

Οδηγός Γεύσης