Ταβέρνα Μπάμπης: Ανήμερα τα Χριστούγεννα, μας περιμένει με παραδοσιακές γεύσεις

Οι γιορτινές στιγμές γίνονται ξεχωριστές μέσα σε έναν χώρο που μοιάζει με οικογενειακή αγκαλιά.

The LiFO team, 22.12.2022 | 15:41
ADVERTORIAL

Η περίοδος των Χριστουγέννων έχει μια αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής. Θέλεις να βρίσκεσαι σε γνώριμα μέρη, εκεί όπου μπορείς να νιώσεις την αυθεντική φιλοξενία και να περάσεις όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου. Ο Μπάμπης στο Παλαιό Φάληρο είναι το στέκι που μοιάζει με το σπίτι ενός αγαπημένου φίλου που γνωρίζεις καλά και μαγειρεύει για εσένα με όλη του την τέχνη, για να σε περιποιηθεί ακόμα περισσότερο αυτές τα ξεχωριστές μέρες του χρόνου.

 

Ταβέρνα Μπάμπης: Ανήμερα τα Χριστούγεννα μας περιμένουν παραδοσιακές γεύσεις στο γνώριμο στέκι μας

 

Ιστορικό μαγαζί στο οποίο έχεις απολαύσει άπειρες φορές τα πιάτα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Από τα γνωστά μπιφτέκια του και όλα τα κρέατα που ψήνονται με τέχνη στα κάρβουνα, μέχρι τα μαγειρευτά που εναλλάσσονται κάθε τόσο ανάλογα με την εποχή, ό,τι κι αν έχεις γευτεί έχει τη σπιτική φροντίδα που κάνει κάθε πιάτο ακόμα πιο νόστιμο.

 

Σταθερή αξία κάθε φορά που αναζητάς ποιοτικές, οικείες γεύσεις δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εξαιρετικές συναντήσεις των ημερών. Ανήμερα τα Χριστούγεννα μεσημέρι και βράδυ, στρώνει τα τραπέζια του γιορτινά και μας περιμένει με ένα μενού άκρως παραδοσιακό. Ζεστές σούπες, αρωματικές και πεντανόστιμες για το καλωσόρισμα. Κατσικάκι Τρικάλων στο φούρνο με πατάτες, πικάντικο κοντοσούβλι κοτόπουλο, αλλά και ποικιλία από ζουμερά, καλοψημένα κρέατα που θα μοιραστούμε καθώς τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας. Φυσικά, τα ζουμερά μπιφτέκια του Μπάμπη δεν μπορούν να λείπουν από τις επιλογές – δύσκολο να τους αντισταθείς όποια μέρα κι αν βρεθείς εδώ – ενώ οι δροσερές, φρέσκες σαλάτες και τα χειροποίητα ορεκτικά συμπληρώνουν τη γευστική απόλαυση.

 

Ταβέρνα Μπάμπης: Ανήμερα τα Χριστούγεννα μας περιμένουν παραδοσιακές γεύσεις στο γνώριμο στέκι μας

 

Και τα Χριστούγεννα ο Μπάμπης γίνεται σημείο αναφοράς της ελληνικής παράδοσης  προσφέροντας όχι μόνο τις συνταγές που χρόνια τώρα έχουμε αγαπήσει, αλλά και μια ζεστή ατμόσφαιρα, που νιώθουμε δική μας. Οι γιορτινές στιγμές γίνονται ξεχωριστές μέσα σε έναν χώρο που μοιάζει με οικογενειακή αγκαλιά.

 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9420529

Λεωφ. Αμφιθέας 73, Παλαιό Φάληρο

Facebook: Ταβέρνα Μπάμπης

Instagram: babis_taverna

Για online παραγγελίες https://lob.ee/babistaverna

Παραμονή Χριστουγέννων ανοιχτά από 11:30 - 18:00

Οδηγός Γεύσης