Τα TGI Fridays™ γιορτάζουν την άνοιξη και την έναρξη της Margarita MΑΥnia με δροσερές margaritas για όλο τον μήνα

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορεί κανείς να γευτεί τις δροσερές TGI Fridays™ margaritas μόνο με 5€.

The LiFO team, 10.5.2022 | 11:46

 

Την Πέμπτη 5 Μαΐου γνωστή και ως Cinco De Mayo, κηρύχθηκε επίσημα η έναρξη της Margarita MΑΥnia στο κατάστημα των TGI Fridays στη Μαρίνα του Φλοίσβου με ένα αξέχαστο πάρτι που είχε αέρα από Μεξικό. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν άνθρωποι από το χώρο της εστίασης, της γαστρονομίας αλλά και της εγχώριας lifestyle σκηνής.

 

Οι φίλοι της Margarita ΜΑΥnia, δοκίμασαν τις signature margaritas των TGI Fridays όπως Classic Margarita, The Best FridaysMargarita & Fridays™ Mango Margarita. Για τους λάτρεις των πιο spicy γεύσεων τα TGI Fridays έχουν δημιουργήσει την Spicy Pineapple Margarita με homemade jalapeño - pineapple syrup και την Pink Chili Margarita με χυμό ροζ γκρέιπφρουτ, πάντα με τεκίλα El Jimador. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους DIY margarita εντός του bar, υπο την καθοδήγηση των έμπειρων bartender των TGI Fridays™, οι οποίοι μας χάρισαν και ένα μοναδικό bartending flair ως highlight της βραδιάς.

 

Οι μαργαρίτες συνοδεύτηκαν από αγαπημένες Tex-Mex γεύσεις των TGI Fridays™ και όχι μόνο, μαγειρεμένα όλα με ολόφρεσκα υλικά.

 

Ένα ειδικά διαμορφωμένο καροτσάκι με live fresh guacamole, φτιαχνόταν στη στιγμή από τους chef των Fridays™, ως τέλειο συνοδευτικό για τα τραγανά tortilla chips και τα δροσερά cocktails. Τη μουσική επιμελήθηκε η latin μπάντα Loca Latina οι οποία παρέσυρε τους καλεσμένους  στον ρυθμό της salsa.

 

Η γιορτή της Margarita MAYnia όμως δεν σταματάει εδώ. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, σε όλα τα καταστήματα TGI Fridaysσε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορεί κανείς να γευτεί τις δροσερές TGI Fridaysmargaritas μόνο με 5€. Από τα αγαπημένα summer spots της Κηφισιάς και της Γλυφάδας μέχρι την urban οδό Καπνικαρέας και τον υπέροχο κήπο της Μαρίνας Φλοίσβου και όχι μόνο, σας περιμένουμε για margaritas, all May long! Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τη Margarita Maynia, εδώ που είναι κάθε μέρα Παρασκευή.

 

Ακολουθήστε τα TGI Fridays™: FACEBOOK  | INSTAGRAM | YOUTUBE

Οδηγός Γεύσης